3D-tekenen met Google SketchUp: het boek

Studio Jet! computercursussen  woensdag 11 april 2012

Vanaf nu ligt het boek 3D tekenen met Google SketchUp in de winkel. Marian van Olst (aka Studio Jet) heeft naar aanleiding van haar succesvolle cursussen SketchUp een boek geschreven over dit super 3D programma. De ideale tool voor mooie 3D afbeeldingen en presentaties! 

Google Sketchup is een 3D-tekenprogramma dat uitermate populair is bij architecten en ontwerpers die geen duizenden euro's over hebben voor professionele CAD-software (zoals AutoCAD of 3D Studio), maar toch behoefte hebben aan een veelzijdig, professioneel en gebruiksvriendelijk 3D-tekenprogramma.

Het boek is een praktische gids voor amateurs, professionals en studenten die willen leren hoe je met Google SketchUp professioneel ogende 3D-ontwerpen maakt. Je maakt eerst kennis met de menu's en de gereedschappen en bouwt stap-voor-stap je kennis op. Het boek bevat veel aansprekende voorbeelden, bijvoorbeeld van interieurontwerpen.

 

Het boek is geschikt voor SketchUp Light en SketchUp Pro en gebaseerd op versie 8, maar ook geschikt voor versie 7 of hogere versies. Dit boek is geheel in kleur uitgevoerd waardoor de schermafbeeldingen in het boek exact overeenkomen met wat je op het eigen scherm ziet. Iedereen kan leren werken met Google SketchUp!

Het boek is ook te bestellen bij de online boekhandels: