Fotovakschool: vakopleidingen MBO en HBO door het hele land

Creëer een eigen stijl met je camera

Fotovakschool  vrijdag 20 april 2012

Bij de Fotovakschool leer je alles op het gebied van fotografie, video en design. Als particulier opleidingsinstituut bieden wij mbo- en hbo-opleidingen in voltijd en deeltijd. Er is veel ruimte voor het individu, we kennen geen lesuitval en werken uitsluitend met vakbekwame docenten die de praktijk door en door kennen. En met vijf locaties in het land is er altijd wel een vestiging in de buurt. Alle vestigingen zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Beeldmaken
Bij de Fotovakschool leer je alles over het maken van beeld. Hoe stel ik mijn camera in, hoe speel ik met licht, wat is belangrijk voor de compositie, wat zijn de goede beelden om te vangen? Hierbij is het niet alleen beperkt tot fotografie, het maken van video komt ook bij verschillende opleidingen aan bod.

Beeldbewerken
In het digitale tijdperk is het spelen met digitale technieken ook een prominent onderdeel van de visuele beroepen. Hoe bewerk je beelden op de computer en monteer je videofilpjes, enz.  

 

Beeldvisie
Het onderscheid tussen plaatjes schieten en echte beelden maken zit hem in jouw kennis van de camera en je creativiteit. Op de Fotovakschool leer je hier alles over je eigen stijl. Die is essentieel voor het succes ná de studie.

Kwaliteitsonderwijs
De Fotovakschool onderscheidt zich van andere scholen en opleidingen door kleine klassen, enthousiaste en deskundige docenten uit de praktijk, ruimte voor eigen stijlontwikkeling en persoonlijke begeleiding. Meer weten of een dagje meedraaien? www.fotovakschool.nl.

 

Hoofdvestiging in Apeldoorn
Spoorstraat 27
7311 PE Apeldoorn

 

Fotovakschool Amsterdam
Nieuwe Spiegelstraat 10
1017 DE Amsterdam

 

Fotovakschool Boxtel
Parallelweg Zuid 33
5281 LB Boxtel

Fotovakschool Rotterdam
Witte de Withstraat 63
3012 BN Rotterdam

 

Fotovakschool Venlo
Julianastraat 3
5911AX Venlo