Opleidingen De Lichtschool

De Lichtschool  woensdag 27 maart 2019

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je vak? Ben je interieurstylist, werk je in de woonbranche of ben je installateur en wil je je dienstenpakket uitbreiden?

de lichtschool vakopleiding #verlichting #interieur #cursus #opleiding #licht

De Lichtschool biedt je de mogelijkheid om te groeien in je vak. Op onze school leer je creatieve lichtplannen maken als een pro: van offerte tot presentatie. Of het nu gaat om een kantoor, particuliere woning of horecagelegenheid, we leren je alle benodigde kennis over armaturen, techniek en conceptmatig denken.

Lichtopleiding interieurprofessionals - 2 dagen 

Het kiezen van de juiste lampen voor een interieur blijft een van de lastigste dingen. Veel mensen onderschatten het belang van licht in hun interieur. Zonde eigenlijk, want met goed licht komt een interieur veel beter tot zijn recht. Verlichting speelt een essentiële rol en hoort dan ook thuis in het basisplan van een woning. Een goed doordacht lichtplan gaat verder dan hier en daar een decoratief armatuur neerzetten. De kunst is om de juiste balans te creëren tussen sfeerlicht en functionele verlichting. Tijdens de basisopleiding lichtontwerper ga je in een groep aan de slag met een lichtplan voor een particuliere woning.

In twee trainingsdagen leert Annelies Valentijn je alles rondom het voorbereiden en het maken van een lichtplan. Op de tweede dag leer je meer over de praktijk, tijdens een excursie naar een lichtbedrijf.

Meer informatie en actuele data

opleiding verlichting interieur ontwerp 


Lichtopleiding projecten - 2 dagen 

Heb je al eerder een lichtcursus gevolgd en zoek je meer verdieping? Met name voor kleinere projecten zoals een schoonheidssalon, winkel, horecagelegenheid, klein kantoor of particuliere woning? Schrijf je dan nu in voor de vervolgopleiding lichtontwerper. Een toegankelijke opleiding met aandacht voor techniek, praktische uitwerking en vormgeving van lichtplannen zonder de commerciële aspecten uit het oog te verliezen.

Meer informatie en actuele data

interieurontwerp styling lichtontwerp cursus #wonen #interieur #opleiding #verlichting


Combideal Lichtopleiding - 4 dagen

Werk je zowel voor particuliere als (klein-)zakelijke opdrachtgevers? Dan is de 4-daagse combideal Lichtopleiding zeker iets voor jou! Je combineert de Lichtopleiding Interieurprofessional + Lichtopleiding zakelijke projecten, en je ontvangt €75,- korting!

Meer informatie en actuele data

 

de-lichtschool-moodboard #verlichting #studiovalentijn #licht #cursus #opleiding #interieur

De Lichtschool biedt lichtopleidingen, -cursussen en -workshops aan en verzorgt daarnaast incompany trainingen en lichtlezingen voor onder meer woonwinkels, installatiebedrijven, technische groothandels en keukenbedrijven. Meer informatie: www.delichtschool.nl. Leden van BNS Crisp ontvangen 5% korting op de cursusprijzen. 

Alle beeld via De Lichtschool