1-daagse training Verkoopstyling

Is verkoopstyling iets voor jou? In deze introductiecursus leer je in één dag de ins en outs van het concept vastgoedstyling. De training is speciaal ontwikkeld voor makelaars, projectontwikkelaars, beleggers, interieurstylisten en andere creatieven.

vastgoedstyling-lnv4credits: impressiveinteriordesign.compernillefolcarelli.dk en blackballoon.se

De eendaagse basiscursus verstrekt volop eyeopeners en tips:
Interieurstylisten
 kunnen die dag ervaren of het vakgebied bij hen past en of zij deze dienst willen toevoegen aan hun bestaande dienstenpakket.
 Makelaars kunnen na de cursus hun opdrachtgevers, de huiseigenaren, uitleggen wat de zin van verkoopstyling is en waarom het werkt.
 Huiseigenaren gaan na deze basiscursus anders kijken naar hun woning en zich realiseren dat een huis bewonen en een huis verkopen twee verschillende dingen zijn.

vastgoedstyling-lnv1credits: thatnordicfeeling.com en turningpoint2.tumblr.com

Stukje geschiedenis
In 1972 integreerde de Amerikaanse Barb Schwarz, een vrouwelijke makelaar, de dienst voor het eerst binnen haar bedrijf en werd daarmee de snelst verkopende makelaar in de regio. Haar manier van werken vond al snel navolging, en tegenwoordig is ook in Nederland Home Staging (verkoopstyling) niet meer weg te denken van de vastgoedmarkt. Door het LNV opgeleide vastgoedstyling professionals werken zij aan zij met huiseigenaren, makelaars en projectontwikkelaars om de woningen snel verkocht te krijgen tegen de hoogst mogelijke prijs.

vastgoedstyling-lnv22
credits: jf-finlayson.filoveloansandlinen.blogspot.nl en homebook.pl

Wist je dat:

  • Statistieken aantonen dat door het toepassen van verkoopstyling woningen sneller worden verkocht en hogere verkoopprijzen kunnen worden gerealiseerd?
  • Het toepassen van verkoopstyling voor makelaarskantoren tot hogere omzetten leidt?
  • Het effect van het inrichten van leegstaande woningen en/of modelwoningen opzienbarend is?

vastgoedstyling-lnv15credits: byninaholst.com en woonstijl.nl

Praktisch

Naast de introductiecursus geeft LNV ook 5-, 4-, en 3-daagse opleidingen Vastgoedstyling in Nederland, België en Spanje. Bekijk de agenda van LNV voor alle opleidingen. 

LNV TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie
Het LNV TrainingsCentrum is Qfor gecertificeerd en daarmee het enige officieel erkende opleidingsinstituut in het vakgebied van verkoopstyling en woningpresentatie. Het Qfor kwaliteitslabel staat garant voor professionaliteit en kwaliteit.

Bewaren