3-daagse Opleiding Vastgoedstyling in Spanje

Ben je geïnteresseerd in het vakgebied van vastgoedstyling en een opleiding tot professioneel verkoopstylist? Lijkt het je leuk om een week aan de Costa del Sol te combineren met het volgen van een opleiding? De opleiding 'HomeStaging' in het zonnige en inspirerende Marbella leidt je in 3 dagen op tot gecertificeerd LNV Verkoopstylist.

homes-andaluciaSpaanse interieurs (via elmueble.comacasadeviver.comhomedecorarcade.comurbanoutfitters.com)

Het LNV werkt in Spanje samen met Nederlandstalige makelaarskantoren die gevestigd zijn aan de Costa del Sol, tussen Málaga en Estepona. Het marketingconcept van vastgoedstyling is op iedere woning in ieder land toepasbaar. Dat maakt de opleiding geschikt voor iedereen: voor Nederlandstaligen die resident zijn in Spanje én voor mensen die in Nederland of Vlaanderen wonen en de opleiding willen volgen in het zonovergoten Andalusië.

De gedegen opleiding vormt een solide basis voor diegenen die:

  • de dienst verkoopstyling willen toevoegen aan het dienstenpakket van een bestaande vastgoed- of interieurstylingonderneming
  • zelfstandig ondernemer willen worden en een eigen business willen opzetten

andaluciaStraten van Andalusië (via weheartit.com, paradisecircus.soup.iomyhibi.wordpress.com)

Vastgoedstyling in Zuid-Spanje
Spanje is een populair land voor aankoop en bezit van een tweede woning; met name de Costa's zijn in trek. Vele Europeanen hebben de laatste decennia vastgoed aangeschaft aan de Costa del Sol, als beleggingsobject voor verhuur of voor eigen gebruik. Aan de zuidkust van Spanje worden deze woningen op verschillende manieren gepresenteerd, aangezien de huiseigenaren uiteenlopende nationaliteiten hebben, met ieder een eigen smaak en persoonlijke inrichting. Deze veelzijdige, inspirerende omgeving maakt het een ideale plek voor de opleiding verkoopstyling.

De training vindt plaats in Alanda Club Marbella, in Elviria-Marbella, een rustige enclave met veel groen en op loopafstand van strand, winkels, restaurants en bars. Het centrum van Marbella bevindt zich op tien autominuten van Elviria. ALANDA Club Marbella biedt ook overnachtingsmogelijkheden voor cursisten.

Alanda-Club-Marbella-202-1600x990Alanda Club Marbella (via alandaclubmarbella.com)

Praktisch

Naast de 3-daagse opleiding geeft LNV ook een 1-daagse Introductiecursus HomeStaging in Marbella
Behalve in Spanje kun je de opleiding natuurlijk ook in Nederland en België volgen. Bekijk de agenda van LNV voor alle opleidingen Vastgoedstyling.

marbella2Marbella, Spanje (via richardella.compinterest.comrealdreamsbig.tumblr.com)