Pionier in de wereld van vastgoedstyling; 8 jaar LNV!

Op 1 februari 2014 bestond de Styling Concepts Group – LNV acht jaar! Als pioniers in de wereld van verkoopstyling startte het LNV in 2006 met haar opleidingen tot gecertificeerd LNV Verkoopstylist en was daarmee de eerste in Nederland. In dat jaar werd ook het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV) opgericht; een landelijk dekkend netwerk van 200 gecertificeerde vastgoedstyling professionals in Nederland en Vlaanderen.

logo LNV rgbR

Nu, acht jaar verder, heeft het LNV, samen met haar aangesloten leden, veel bereikt. Nederland is óm en heeft het succesvolle marketingconcept van vastgoedstyling inmiddels omarmd. Omliggende landen als België en Duitsland volgen met rasse schreden. Dat kan ook niet anders. Maak je woningen niet optimaal klaar voor de verkoop dan mis je kansen en ben je dief van je eigen portemonnee! Dat geldt zowel voor de makelaar als voor de huiseigenaar.

LNV - oefenen met stoffen en kleurenwaaiers

LNV - bestuderen makelaarsbrochures

Nog twee jaar en het LNV viert haar tweede lustrum: een heel decennium professionele vastgoedstyling in Nederland! We blijven er voor gaan, want...

VERKOOPSTYLING LOONT!

I: www.hetlnv.nl
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
T: 073 8510582 / 06 11607035

foto keuken 1 na

foto slaapkamer 1 na 1 kopie

foto geslaagd training oktober 2012afgestudeerd!

Pionier in de wereld van vastgoedstyling; 8 jaar LNV!