Funshoppen bij Nederlandse modeontwerpers

Monique Tieleman  donderdag 07 augustus 2014

Ben jij dé echte modeliefhebber en altijd op zoek naar nieuw en bijzonder Nederlands modetalent? Wil je de nieuwste fashionable outfits scoren maar dan tegen scherpe prijzen? Dan moet je toch echt eens een keer naar Mode Marché. Hier vind je monstercollecties, accessoires en stoffen van nieuwe en gevestigde modeontwerpers. Deze stock sample sale is de plek om nieuwe producten te scoren of om extra ontwerpen in te slaan van je favoriete ontwerpers. En altijd op een bijzondere locatie! Zo vind je de komende twee edities van Mode Marché in Rotterdam én Eindhoven.

modemarche2 kopie 

De voorgaande editie vond plaats in het gerenoveerde interieur van Hilton Rotterdam. De eerstvolgende vindt plaats op zondag 31 augustus 2014 in de Kunsthal. Volgens organisatoren Esmée de Smit en Joost van Gorsel is er deze keer naast veel fun en shopping ook aandacht voor craftmanship. Van Gorsel & De Smit: “Op Mode Marché verkopen we geen massa-mode, daarom willen we het vakmanschap, handwerk en uniciteit extra in het zonnetje zetten. Het auditorium van de Kunsthal zal als het ware een ‘theatre of crafts’ worden waar je ook vooral zelf wordt uitgedaagd om mee te doen”. (bron: Mode Marché)

Op zaterdag 6 september gaat de stocksale voor het eerst ON TOUR en doet mee aan Eindhoven's modefeestje 'IT'S WEEKEND: Fashion X Cult'. Een weekend vol fashion, design, technology, food en muziek op binnen-  en buitenlocaties in de stad. Mode Marché is te vinden in de Steentjeskerk aan de St. Antoniusstraat.

Mode Marché is altijd geïnteresseerd in modetalent en nieuwe deelnemers. Ben zelf ontwerper en heb je interesse in deelname aan de stocksale, meld je dan hier aan. De echte fans weten het al maar wil jij als één van de eerste wil rondneuzen en shoppen tussen alle bijzondere juweeltjes dan kan je als eerste naar binnen tijdens de VIP Shopping Hour. Meer info vind je hier. Meer informatie over de tweede editie van 'IT"S WEEKEND: Fashion X Cult' in Eindhoven vind je op hun site.

Beeldverslag Mode Marché, 10 mei 2014 Hilton Rotterdam

Mode Marché Hilton Rotterdam
De vorige editie van Mode Marché vond plaats in de internationale allure van het recent gerenoveerde Hilton Rotterdam.

Mode Marché - Femke Agema
Amsterdams modeontwerpster Femke Agema is één van de deelnemers.

ModeMarche-Hilton-13

↑↓ Naast kleding zijn er veel accessoires te koop. Zo zijn er tassen en brillen, is er jewerly en zelfs lingerie.

ModeMarche-Hilton-6

ModeMarche-Hilton-9

ModeMarche-Hilton-2
Een geliefd item tijdens de stocksale is de 'Gun' bag van Vlieger & Vandam.

ModeMarche-Hilton-3
Ontwerpster Charlotte Kan heeft haar studio in Rotterdam.

foto-Florine-van-Rees
De vloer is de catwalk en door de dag heen zijn er shows. Deze keer kon je ook als bezoeker op de foto als je favoriete celeb. Foto Florine van Rees

ModeMarche-Hilton-1
De hele eerste verdieping van het Hilton is in beslag genomen door Mode Marché.

ModeMarche-Hilton-4

↑↓ 'This is Lily' met hun lijn 'basically Lilly'

ModeMarche-Hilton-8

ModeMarche-Hilton-11
Deze editie van Mode Marché werd een dag voor Moederdag gehouden. Met een new fashion item en een schitterende bos bloemen had je je perfecte moederdagcadeau.

ModeMarche-Hilton-7
Urban Nomads van Kirsty Nagel met sjaals, tassen en kleding voor groot en klein.

ModeMarche-Hilton-5Moet die broek toch net iets korter? Of de taille van die rok die je niet kon laten hangen net iets wijder? Goelfija Noerkaj zat klaar om het direct voor je in orde te maken. Wil je je eigen blouse ontwerpen en maken? Goulfija helpt je ook met patronen.

modemarche1

www.mode-marche.com