Workshop Artlantis voor SketchUp gebruikers

Overtuig je klanten met professionele artist impressions

VV3D  zaterdag 07 november 2015

In een handomdraai even een test-render maken voordat je naar de opdrachtgever moet? Geen probleem! Leer in één dag hoe je geweldige artist impressions kunt maken. Met Artlantis kun je je 3D impressies naar een hoger niveau brengen, en jezelf dus onderscheiden, iets dat tegenwoordig zo belangrijk is! 

vv3d-artlantis

Werk je ook al met een 3D programma zoals SketchUp? Dan is het misschien tijd om nog een extra stap te zetten, en je (toekomstige) opdrachtgevers te overtuigen met realistische sfeerimpressies!

In de privé-workshop van VV3D leer je hoe je van een gewoon Sketchup model een realistisch beeld maakt. De workshop behandeld alle facetten van het programma, zodat je de volgende dag al aan de slag kunt. Bij de workshop zit een erg handige hand-out, die ook zal dienen als handleiding tijdens de workshop. De hand-out is gevuld met handige tips en weetjes. Daarbij krijg je een map met Sketchup modellen die je gelijk in Artlantis kan importeren. Je kunt dus meteen aan de slag!

vv3dLinker afbeelding is een Sketchup model. De rechter afbeelding is een Artlantis model.

Zon en schaduw, kunstlicht, vegetatie en materialen
Met de nieuwe versie van Artlantis kun je zon, schaduw, wolken, vegetatie, kunstlicht en realistische materialen toevoegen én bewerken om de artist impression te maken die je presentatie compleet maakt! De workshop is vooral gericht op (interieur)architecten en stylisten die bij voorkeur al werken met Google Sketchup. Zit je in een heel andere branch of werk je met een ander 3D programma? Dan zou deze cursus wellicht ook iets voor jou kunnen zijn!

DZ final Awebsite

Je kunt het zo gek niet bedenken; van interieurimpressies tot volledige wijken en van kleine details tot dát hele productontwerp. Alles is mogelijk, zolang je er maar een 3D model van hebt. Artlantis (jij!) doet de rest; en dat is relatief eenvoudig! Ben je niet heel handig met Sketchup? Geen probleem, want Artlantis werkt totaal anders.

Artlantis is een van de goedkoopste render-software op de markt. Het voordeel van Artlantis is dat je gelijk ziet hoe je impressie eruit zal gaan zien. Artlantis is al verkrijgbaar vanaf €500,-. Máár met deze versie kun je de mooiste 3D impressies maken. Wil je ook 3D animaties maken? Kies dan voor Artlantis Studio. Hiervan ligt de prijs wel iets hoger. Ook biedt Artlantis een demo-versie. Deze kun je 30 dagen kosteloos proberen (erg handig voor een workshop dus!). Ben je student? Dan kun je Artlantis zelfs gratis aanschaffen. Informeer voor de mogelijkheden bij een officiële Artlantis verkoper.

Meer informatie over onze Artlantis privé-workshops vind je op onze website.

vv3d2 
Linker afbeelding is een Sketchup model. De rechter afbeelding is een Artlantis model.

Waarom VV3D? 
VV3D heeft al jaren ervaring met het maken van artist impressions en het geven van workshops. Ons team bestaat uit bouwkundigen en architecten; mensen uit het vak dus. Daarnaast verzekeren we je dat je na afloop van de workshop het programma volledig zult beheersen; je kunt ook (achteraf) bij ons terecht voor vragen.

Naast privé-workshops Artlantis geven wij ook workshops in Sketchup voor beginners en gevorderden en opfriscursussen Sketchup 2015 en Artlantis 5.

Voor al onze workshops geldt:

  • Een handige handout, zodat alles na de workshop rustig terug gelezen kan worden.
  • Vragen na de workshop? Bij VV3D krijg je 2 weken feedback + huiswerk.
  • De workshop geven we bij de cursist aan huis of op kantoor. Is dat toch niet mogelijk? Dan verzorgen wij de locatie met een heerlijke lunch.
  • Wij garanderen de laagste prijs voor privé-workshops.
  • VV3D geeft al 5 jaar workshops in zowel Sketchup als Artlantis. Onze docenten gebruiken deze programma's al jaren in de dagelijkse praktijk.
  • Van oorsprong is VV3D een 3D visualisatie-bureau. Wij maken 3D impressies en animaties voor o.a. architecten. Wij kennen onze software dus door en door!


Meer weten? Neem een kijkje op onze website www.vv3d.nl of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

KFC 1 DEF website

VIZ B Final small