Kom kennismaken met BNS Crisp

Stylink.Studio i.s.m. BNS Crisp  woensdag 09 januari 2019

Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert BNS CRISP een informatieve en inspirerende bijeenkomst in onze Homebase in Nieuwegein. Een bijeenkomst voor de leden die verhinderd waren tijdens onze extra ALV op 12 december jl., en óók voor geïnteresseerden, relaties en potentiële nieuwe leden - dus voor jou!

bns crisp meeting // beroepsvereniging vastgoed- en interieurstylisten
beeld via BNS Crisp

We ontvangen je vanaf 13.30 uur met koffie, thee en een lekkernij. Het programma start om 14.00 uur.

Carin Frijters, voorzitter van BNS Crisp, zal de contouren en de ontwikkelingen in de interieurmarkt én aansluitend daarop de koers en plannen voor 2019 van BNS Crisp presenteren.

Er zijn daarnaast ook flitspresentaties van diverse stylingtrends voor 2019/2020, verzorgd door professionals uit het vak.

Interieurtrends door Ellentine van Elderen
Ellentine is interieurontwerper, conceptbedenker en stylist. Zij ontwerpt interieurs en geeft workshops, trainingen en trendpresentaties aan particulieren en bedrijven. Ze werkt al jaren met veel plezier als kleurspecialist voor Histor en is gastdocent voor diverse interieuradviseur opleidingen. "Mijn vak is altijd in beweging en na ruim 25 jaar nog steeds mijn passie".

Groentrends door Karin Vollering
Karin is ondernemer, groenstylist en heeft een prachtige winkel in Delft: Groene Vingers. Zij ademt haar hele leven al groen en is vanaf januari ambassadeur voor het domein groenstyling bij BNS Crisp. Karin deelt tijdens deze flitspresentatie de groentrends die aansluiten bij de getoonde interieurtrends en geeft aan hoe ze hiertoe komt.

Retailtrends door Carin Frijters
Carin is met twee retailboeken, Prikkel de Koopknop en RetailTheater geen onbekende in het retailvak. Sinds juni 2018 is ze tevens trotse voorzitter van BNS Crisp. 'Verbreden en verstevigen van de basis van onze beroepsvereniging is noodzakelijk om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende vraag in de markt en onze leden de juiste inspiratie te bieden.'

Een augumented reality demonstratie van Sticky Lock, speciaal voor de woonbranche, maakt de middag compleet.

Rond 16.00 uur sluiten we deze inspirerende middag af met een drankje en is er volop de gelegenheid om te netwerken.

Ben je nog geen lid maar wél nieuwsgierig naar onze mogelijkheden, dan kun je je aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en betaal je slechts €10 (ex btw) voor deze bijeenkomst. Mocht je ter plekke besluiten om lid te worden, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je lidmaatschap. Ook ontvang je als je lid wordt in januari een tijdschrift kado t.w.v. € 15.

Wij kijken uit naar je komst!

Het BNS Crisp team

bns crisp styling

Over BNS Crisp
BNS Crisp is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedstylisten en interieurstylisten die professioneel met hun vak omgaan. Die styling niet zien als uit de hand gelopen hobby, maar als erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen om die kennis te vergroten. BNS Crisp draagt daar aan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten. Meer informatie