Interieurinnovaties met print - 14 november in Utrecht

Stylink.Studio i.s.m. Canon  donderdag 01 november 2018

Woensdag 14 november organiseert Canon de vijfde editie van ‘Interieurinnovaties met print’, hét evenement voor professionals die meer willen weten over de kracht van print voor interieurtoepassingen. Met dit event wil Canon ondernemers in de interieur- en printmarkt laten ervaren hoe zij met innovatieve printoplossingen waarde kunnen toevoegen aan elk interieur en zich kunnen onderscheiden in de markt, of het nu gaat om printtoepassingen voor wanden, vloeren of om interieurdecoratie. Deze lustrumeditie vindt dit jaar plaats in DeFabrique in Utrecht.

Deelname is gratis. De vorige edities zaten snel vol, dus meld je snel aan!

Interieurinnovaties met print #canon #IMP2018 #print #interieur #wonen #behang #tapijt #accessoires

PROGRAMMA
13.15 uur Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
13.45 uur Welkomstwoord
Wilco Verheij, Channel Director Industrial & Production Solutions, Canon Nederland N.V.
14.00 uur De wereld van innovatie, design thinking en experience design
Han Toebast, Business Development & Strategy Director, VanBerlo
14.40 uur De toegevoegde waarde van designers voor het bedrijfsleven
Edwin Schenk, Director Business Development, Dutch Design Foundation
15.15 uur Pauze
15.30 uur Break-out sessie 1
16.15 uur Break-out sessie 2
17.00 uur Afsluiting en borrel

BREAK-OUT SESSIES
In de tweede helft van het programma kun je twee break-out sessies bijwonen. Op het aanmeldformulier kun je je top 3 van voorkeuren aangeven. 

Sessie 1 – Innovative thinking
Benieuwd hoe innovatief denken uw bedrijf kan versterken? Deze sessie biedt u handvatten om zelf innovatie in de praktijk te brengen. Door: VanBerlo.

Sessie 2 - Design in de praktijk
Presentatie door een ambassadeur van de Dutch Design Week en internationaal opererend designer met voorbeelden uit de praktijk.

Sessie 3 - Textiel in het interieur
Ontdek de mogelijkheden van digitaal textiel printen in interieur. Door: Print Unlimited.

Sessie 4 - Layered printing made easy
Presentatie over hoe u met behulp van Canon-technologieën en -softwareoplossingen unieke producten met hoogte-effecten kunt creëren. Door: Canon.

Sessie 5 - Demo Océ Colorado 1640
Ontdek de mogelijkheden van UVgel-printtechnologie in interieur tijdens deze demonstratie van de Océ Colorado 1640. Door: Canon.

Sessie 6 - Workshop wandbekleding
Veelzijdige workshop over verschillende behangsoorten en bijbehorende kenmerken en toepassingen. Door: Canon Imaging Supplies.

scheidingswand annetdekker print unlimited #scheidingswand #print #interieurtextiel #printunlimited 
Scheidingswand van Annet Dekker. Beeld via Print Unlimited

PRINTINNOVATIES & TRENDS IN INTERIEURONTWERP
Interieurinnovaties met print 2018 laat zien hoe printinnovaties aansluiten op de trends in interieurontwerp. Han Toebast, Business Development & Strategy Director van VanBerlo, laat aan de hand van inspirerende cases zien hoe VanBerlo samen met klanten business cases op onorthodoxe wijze benadert. Een innovatieve aanpak die resulteert in producten, services of een product-service hybride die de eindgebruiker centraal stelt. Edwin Schenk, Director Business Development van de Dutch Design Foundation, gaat tijdens zijn lezing in op de toegevoegde waarde van designers voor het bedrijfsleven. De Dutch Design Foundation organiseert onder meer de Dutch Design Week - die zal plaatsvinden van 20 t/m 28 oktober in Eindhoven - en de Dutch Design Awards.

Interieurdecoratie: personalisatie en maatwerk
Print krijgt een steeds belangrijker rol in de interieurmarkt. "De trend naar het personaliseren eidt tot een groeiende vraag naar exclusieve, op maat gemaakte producten voor onder meer interieurdecoratie. Dit biedt fantastische groeikansen voor organisaties die hun bestaande afzetmarkt willen uitbreiden", zegt Job Frans, Channel Manager Industrial & Production Solutions van Canon Nederland. "Tijdens de vijfde editie van 'Interieurinnovaties kunnen bezoekers  echt de kansen voor hun business ontdekken. Wij zien ernaar uit om met printondernemers en interieurdesigners in gesprek te gaan en hen de kracht van print in het interieur te laten ervaren."

Gratis toegang!
Je kennis uitbreiden én inspiratie opdoen? Deelname aan 'Interieurinnovaties met print' is gratis. Meer informatie en aanmelden 

PRAKTISCH

  • Datum en tijd: 14 november 2018 van 13:15 tot 18 uur
  • Locatie: DeFabrique, Utrecht (route)
  • Gratis toegang!
  • Aanmelden

canon-innovatie-print-event #interieur #print #digital #canon 
Canon Interieurinnovaties met print 2016 - beeld via SignPro