On-y-va! Gratis naar Maison & Objet met Stylink

Stylink.Studio  maandag 03 december 2018

De volgende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 18 tot en met 22 januari 2019. Als lezer van Stylink kun je de beurs opnieuw gratis bezoeken - de normale prijs van een ticket is € 70. ALLE TICKETS ZIJN WEG

maison&objet januari 2019

Maison&Objet: nieuwe indeling
Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties. Je kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie. Inspelend op de veranderende markt is de indeling van M&O veranderd: de beurs is sinds september 2018 ingedeeld in twee grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen) en OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten).

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Natuurlijk kun je de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Paris Museum Retail Tour
Werk je op het snijvlak van kunst, cultuur en commercie? Op 18 en 19 januari kun je mee met de vierde Paris Museum Retail Tour, een iniatief van Stylink en Cultuur en Retail. Het programma daarvoor volgt later; je kunt je ook inschrijven op de speciale nieuwsbrief voor de Museum Tours

Meer weten?

  • Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op website van Maison&Objet.
  • Tip: de Maison&Objet app is heel bruikbaar om je bezoek voor te bereiden en afspraken in te plannen. Download 'm voor je iPhone of Android smartphone.
  • Voor vragen kun je ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.