Encore! Gratis naar Maison & Objet met Stylink

Stylink.Studio  vrijdag 05 juli 2019

De volgende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 6 tot en met 10 september 2019. Als lezer van Stylink kun je de beurs opnieuw gratis bezoeken - de normale prijs van een ticket is € 70. Het centrale thema van deze editie: WORK!

maisonobjet januari 2019
beeld: M&O in januari 2019

Gratis tickets 
Je kunt je gratis kaart rechtstreeks bestellen op de website van de beurs via deze link. Gedurende het bestelproces word je gevraagd een invitatiecode in te voeren. Die code is: STYL9MOS19 UITVERKOCHT

BEN JE ERBIJ? MEET&GREET


Maison&Objet: nieuwe indeling
Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties. Je kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie. Inspelend op de veranderende markt is de indeling van M&O veranderd: de beurs is sinds september 2018 ingedeeld in twee grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen) en OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten).

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Natuurlijk kun je de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Paris Museum Retail Tour
Werk je op het snijvlak van kunst, cultuur en commercie? Op 6 en 7 september kun je mee met de vijfde Paris Museum Retail Tour, een initiatief van Stylink en Cultuur en Retail. Het programma daarvoor volgt; schrijf je alvast in op de speciale nieuwsbrief voor de Museum Tours

Meet & greet de ambassadeurs
Op zaterdag 7 september is er vanaf 10 uur een ontvangst en een 'meet&greet' met de beursorganisatie en de Nederlandse ambassadeurs van de beurs, Edward van Vliet en Stylink-founder Anna Borsboom. Meer informatie volgt! 

Meer weten?

  • Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op website van Maison&Objet.
  • Tip: de Maison&Objet app is heel bruikbaar om je bezoek voor te bereiden en afspraken in te plannen. Download 'm voor je iPhone of Android smartphone.
  • Voor vragen kun je ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.