Ontwerpwedstrijd: maak jij de mooiste sardine?

Queens of Sardines  dinsdag 17 oktober 2017

Op brood, op de pizza of door de pasta... sardientjes zijn altijd jummie! Maar zouden ze niet nóg lekkerder smaken met een leuke verpakking? Wij denken van wel! Daarom hebben we jouw hulp nodig: help je ons mee om de mooiste, leukste en vrolijkste verpakking te maken voor onze sardines?

ontwerpwedstrijd verpakkingen sardines #tekenwedstrijd #knutselwedstrijd #packaging #fishtales #sardines #fishart #queensofsardines

Dit is de opdracht

Het gaat niet zo goed met onze oceanen. Dat vinden we jammer, want wij willen graag dat de oceanen vol leven zitten! Van jou willen we weten hoe je denkt dat de oceaan er in de toekomst uit kan zien. Geef je ideeën of dromen vorm in een tekening of knutselwerk – alles mag in deze ontwerpwedstrijd!

Dit kun je winnen

De winnaar van de ontwerpwedstrijd wordt bekend gemaakt op 25 november bij boekhandel Scheltema in Amsterdam en ziet z'n tekening terug op de verpakking van onze sardines.

De winnaar mag met ons mee op reis naar Portugal om te kijken hoe onze sardientjes worden verpakt. Natuurlijk mogen je ouders ook mee! Je krijgt ook een grote stapel sardineblikjes met jouw ontwerp: een heleboel om uit te delen, één om te bewaren.

De honderd mooiste tekeningen stellen we tentoon in de Amsterdamse boekhandel Scheltema!

Zo kun je meedoen

  • De ontwerpwedstrijd staat open voor kinderen tot 12 jaar
  • Stuur je ontwerp in vóór 21 november
  • Tekenen of knutselen: alles mag! Maak een goede foto van je ontwerp en mail die naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Zet in de mail ook je leeftijd naam en adres.
  • Tekeningen mag je ook in een envelop doen en sturen naar Queens of Sardines, Baarsjesweg 301, 1019 AG Amsterdam. Vergeet niet om achterop de tekening ook je leeftijd, naam en (email)adres te vermelden!
  • Vergeet niet je tekening of knutselwerk te bewaren – de beste inzendingen doen mee met de expositie in boekhandel Scheltema!

ontwerpwedstrijd-sardientjes

De jury
De ontwerpen worden beoordeeld door Bart van Olphen van Fish Tales en Natasha Tastachova en Anna Borsboom van Queens of Sardines én door een beroemde mystery guest die we later bekend maken. 

Doe je mee?

We zijn heel benieuwd hoe jij de toekomst van onze oceanen ziet. Onze sardines zijn niet alleen ontzettend lekker, ze zijn ook nog eens duurzaam gevangen. Dat betekent dat we de oceanen schoon en gezond houden, en dat willen we laten zien in onze verpakkingen! Hoe tof is het als jouw ontwerp straks in alle Albert Heijns in Nederland ligt?