Dessinontwerp! Twee cursussen in mei

Textilice  woensdag 12 april 2017

Leer dessinontwerpen en hoe je je als freelancer op de markt zet! Textilice geeft in mei twee cursussen.

Het ontwerpen van een dessin is een specialisatie. In deze cursussen leer je niet alleen hoe je dessins moet maken met Adobe, maar geven ook inzicht in het beroep dessinontwerper en hoe je je als freelance designer in de markt kunt zetten. Beide cursussen vinden plaats in Maastricht. 

Cursussen dessinontwerp bij Textilice #dessin #adobe #maastricht #cursus #dessinontwerp #surfacepattern #design

Dessinontwerpen met Adobe Illustrator in 7 lessen; start 9 mei (dinsdagen)
Deze cursus is geschikt voor mensen met interesse in mode, grafisch ontwerp, textielontwerpen of interieur en die geïnteresseerd zijn in een plekje op de creatieve arbeidsmarkt of zoeken naar een specialisatie in hun huidige creatieve beroep.

Doel: commercieel leren ontwerpen van dessins voor de branches mode, interieur en stationery. Aan het eind van de cursus weet je de technische vereisten, toepassingen in Adobe Illustrator en hoe je je als freelancer kunt profileren. Ook heb je een aantal verkoopbare ontwerpen vervaardigd! meer informatie en aanmelden

Dessinontwerpen met Adobe Photoshop in 6 lessen; start 6 mei (zaterdagen)
Deze cursus is geschikt voor mensen met een interesse in mode, textielontwerpen of interieur en die willen leren om dessins te ontwikkelen speciaal voor digitale druk.

Doel: je leert fotografische dessins (all-over prints) te ontwikkelen met Adobe Photoshop. Aan het einde van de lessen heb je enkele commerciёle dessins gemaakt voor de branches mode, interieur, of stationery. Je kent de technische vereisten en toepassingen in Adobe Photoshop. meer informatie en aanmelden


Meteen aan de slag!
Textilice werkt samen met een agentschap waarvoor je als cursist meteen als freelancer kunt gaan werken. Over de voorwaarden word je tijdens de cursus geïnformeerd. 

Docent:
De lessen worden gegeven door dessinontwerpster Jolieke Ubachs. Jolieke werkt freelance voor agenten en geeft les in de opleidingen textieldesigner en modeontwerpen bij Syntra in Hasselt.

website Textilice

Cursussen dessinontwerp door Textilice