Cursus: digital textile design met Adobe Photoshop

Textilice  dinsdag 20 september 2016

Leer in deze 6-daagse cursus hoe je fotografische dessins (all-over prints) maakt met Adobe Photoshop, geschikt voor digitale druk voor onder andere textiel. 

repeating-prints-textilice1flamingo trend!

Digitale textielprint ontwikkelt zich razendsnel en biedt veel kansen voor ontwerpers. Na deze cursus kun je werken met Adobe Photoshop, heb je enkele commerciёle dessins gemaakt voor de branches mode, interieur, of stationery en ken je de technische vereisten en toepassingen in Adobe Photoshop.

vertaling van het schilderij 'De dame met de hermelijn' (Leonardo da Vinci) naar behang met Photoshop

Voor wie?
De cursus is geschikt voor mensen met een interesse in mode, textielontwerpen of interieur en voor hun huidige beroep of hobby dessins willen leren ontwikkelen voor digitale print. Heb je eerder al de cursus of privéles dessinontwerpen met Adobe Illustrator gevolgd en wil je nu fotografische dessins leren ontwikkelen? Ook dan is deze cursus iets voor jou!
N.B.: mensen die interesse hebben om als freelance dessinontwerper te werken raden we aan de cursus of privéles dessinontwerpen met Adobe Illustrator te volgen.

Samenwerking agentschap
Textilice heeft voor deze cursus een samenwerking met een agentschap, waardoor je ontwerpen meteen geplaatst zouden kunnen worden met kans op verkoop. Je kunt via Textilice meteen als freelancer bij de agent aan het werk. Over de voorwaarden word je tijdens de cursus geïnformeerd. Deze samenwerking is uitsluitend voor cursisten en oud-cursisten.

Praktisch
De cursus vindt plaats op 6 zaterdagen van 10.00 - 15.00
startdata: 6 mei 2017
kosten: €335,- (incl. BTW)
locatie: Maastricht
meer informatie en inschrijven

digital-textile-print-towelsOtranto Tea Towel by Savannah Hayes

digital-textile-print-textiliceMemphis Textures by Saskia Rysenbry & Famingo skirt via Chicwish

Bewaren

Bewaren