Internationaal papierdesign in Amsterdamse Hallen

redactie  woensdag 22 april 2015

Pop-Up Exhibition by Arjowiggins

Op 22 en 23 mei is er een bijzondere tentoonstelling van meer dan 150 creatieve papierontwerpen te zien in De Hallen in Amsterdam. Na Parijs, Barcelona, Milaan en Londen brengt papierfabrikant Arjowiggins deze Pop Up Exhibition naar de hoofdstad. Een must see voor elke liefhebber van design en papier.

Arjowiggins-PopUp-Exhibition2

De Pop Up Exhibition geeft de bezoeker een indruk van de creatieve kracht van papier. De 150 designs zijn ontworpen in 30 landen wereldwijd, voor luxe merken, restaurants, overheden, designers, modelabels en meer. Van brochures tot brand identities en van uitnodigingen en wenskaarten tot boeken, notitieblokken en posters. Een greep uit de collectie: briefpapier van het Zwitserse hotel 7132, een diploma van de Poolse kappersacademie, kaarten voor de Salon International de la Haute Horlogerie in Hong Kong en de uitnodiging voor de show van Salvatore Ferragamo.

Arjowiggins-PopUp-Exhibition7

"For the five past years, Arjowiggins Creative Papers has organised an internal contest around real printed samples. For the first time in 2015, Arjowiggins has decided to share these print designs with the European "maker" community. This is the main reason behind the pop-up exhibitions. It is also of course the opportunity to meet the people who use our papers every day." - Christophe Balaresque, Marketing Director

POP UP Paris Barcelona

De tentoonstelling wordt mogelijk gemaakt door Arjowiggins Creative Papers, wereldwijd een toonaangevende fabrikant van creatief papier, en Antalis, de grootste papier- en verpakkingsdistributeur van Europa.

Pop-Up Exhibition by Arjowiggins
22 en 23 mei van 09:00 - 21:00
De Hallen Studios, Hannie Dankbaar Passage 33, Amsterdam
gratis toegang - vooraf aanmelden!

Arjowiggins-PopUp-Exhibition8

Arjowiggins-PopUp-Exhibition18

Arjowiggins-PopUp-Exhibition15

Arjowiggins-PopUp-Exhibition6

Arjowiggins-PopUp-Exhibition17

Arjowiggins-PopUp-Exhibition10

Arjowiggins-PopUp-Exhibition5

Arjowiggins-PopUp-Exhibition13

beelden via arjowigginscreativepapers.comfacebook.com/ArjowigginsCreativePapers en instagram.com/arjocreatives