Pink Studio Stock: webshop dessins voor de modebranche

Pink Studio  maandag 23 maart 2015

pink-studio-stock-logoNa jaren met het idee te hebben rondgelopen heb ik uiteindelijk gewoon de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gaan bouwen. Nu kan ik jullie vol trots meedelen dat ik sinds deze week online ben met een nieuwe webshop; een bron van informatie én netwerksite voor de fashion- en textielbranche.

Met Pink Studio Stock hoop ik een makkelijk toegangbare, grafische webwinkel voor professionals uit de fashion- en textielbranche te creëren. De site staat vol prints, dessins, strepen en ruiten in bitmap en vectorbestanden en we zullen dit gaan aanvullen met artworks en technische tekeningen. Bijna alle repeats staan op rapport en alle vectorbestanden hebben duidelijke Pantone textielstaaltjes voor de kleur. Tevens biedt de site de mogelijkheid om van andere ontwerpers te kopen; zij kunnen zich aanmelden als 'seller' en hun werk aanbieden.

pink-studio-stock

Ik hoop jullie op deze manier te inspireren met de ontwerpen die wij verkopen en je te helpen bij het ontwikkelen van het juiste product. We staan nu nog in de kinderschoenen maar hopen uit te groeien tot een grote databank voor bedrijven, ontwerpers en inkopers. Ik zou zeggen, ga lekker rondkijken en join!

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van je ontwerpen via de site, of wil je meer informatie, stuur mij een mailtje: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Petra Huffmeijer
Pink Studio
www.pinkstudiostock.com