Vlisco pop-up shop in de Bijenkorf

redactie  donderdag 01 mei 2014

Een tailor-made broek, rok, jurk van Vlisco? Vanaf 5 mei zijn de kleurrijke stoffen van Vlisco tijdelijk te zien in de etalages en aankleding van de Bijenkorf en in verschillende pop-up stores kun je een op maat gemaakt kledingstuk bestellen.

vlisco1

In de Bijenkorf filialen Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven staat van 5 mei tot 18 juni een pop up shop van Vlisco. Daar zijn Vlisco stoffen, shawls en boeken te koop. 5 mannequins dragen bijzondere Vlisco outfits, bekend van Vlisco billboards in West- en Centraal Afrika en van ontwerpers die met de stoffen van Vlisco hebben gewerkt. In de shop kun je tailor-made kleding van Vlisco stoffen laten maken. De Bijenkorf heeft verschillende kledingstukken ontwikkeld waaronder een jack, pantalon, short, rok, blouse, blazer en jurk. Van elk stuk hangt een sample in de shop. Na ongeveer een week is je op maat gemaakte item klaar.

vlisco3

"Het kleurrijke designbeeld van Vlisco verovert al meer dan honderd jaar vele harten in West-Afrika. Ik ben benieuwd of de consument in Nederland het lef heeft om een Vlisco dessin te kiezen, en te vragen 'kun jij voor mij hiervan die jurk maken'?" aldus Roger Gerards, creative director van Vlisco.

Waar en wanneer

  • 9, 10 en 11 mei - Amsterdam
  • 16, 17 en 18 mei - Eindhoven
  • 23, 24 en 25 mei - Den Haag
  • 30 en 31 mei en 1 juni - Rotterdam
  • Prijzen vanaf 189,- euro voor een short tot 429,- euro voor een jurk gemaakt uit twee verschillende Vlisco stoffen

vlisco7

vlisco4

afbeeldingen via www.vlisco.com