Autre Choix op Najaarsbeurs Home Trade Center Nieuwegein

autre choix  woensdag 04 september 2013

Tijdens de Home & Interior beurs te Nieuwegein presenteert Autre Choix een eerste collectie gordijnstoffen met een digitale print, op een mooie semi-transparante Trevira kwaliteit (dus ook geschikt voor de projectmarkt). De collectie bestaat uit 7 verschillende dessins in meerdere kleurvariaties. De ontwerpen eigenen zich door een grote rapportmaat, goed voor hoge ruimtes.

Stylink visual 850x315

De stoffencollectie heeft als titel 'Timetravel' en speelt met de ontwikkeling waarbij we behoedzamer met onze toekomst, onze omgeving en energie willen omgaan. Autre Choix laat een aantal elegante futuristische ontwerpen zien, geïnspireerd op abstracte en atmosferische beelden van versnelling en technologie; space-age homefashion.

De gordijnstoffen worden op maat geleverd. Prijs op aanvraag.
Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Home & Interior beurs
8 - 11 september 2013
Home Trade Center, Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein
standnr. 2C081 (2de verdieping)

Openingstijden:

Zondag van 10.00 - 17.00 uur
Maandag van 10.00 - 21.00 uur
Dinsdag van 10.00 - 17.00 uur
Woensdag van 10.00 - 17.00 uur

Autre Choix betekent een andere keuze, voor een verrassende manier van kijken naar nieuwe trends en lifestyle. Autre Choix is het styling- en designbureau van Irene van Ophoven en ontwikkelt stylingconcepten voor interieur, events, visual merchandise en productcollecties als vertaalslag van actuele trends en visuele merkidentiteit.

www.autrechoix.nl