Feng Shui styling; balans en harmonie

Mercedes Arnau Lifestyle  donderdag 22 juli 2010

Mijn bedrijfje bestaat binnenkort twee jaar en ik ben trots op alles wat ik bereikt heb. De opdrachten zijn enorm gevarieerd met één rode draad: het stylen van woon- en werkomgevingen naar de wensen van verstandelijk gehandicapten.

Op dit moment werk ik aan een theetuin die grenst aan woningen voor verstandelijk gehandicapten. Het woningcomplex is prachtig landelijk gelegen en wordt omringd door groen. Deze sfeer wil ik vasthouden in de theetuin. Jade groen, goudgeel en oudroze combineer ik met klassieke en rijke materialen om het plaatje compleet te maken.
Er komt ook een bakkerij die gerund zal worden door de bewoners, wat bijdraagt aan de ambachtelijke sfeer van de omgeving. In de inrichting van de bakkerij worden foto´s van zelfgebakken taarten verwerkt. Een bron van Inspiratie!

collage theehuis 

Feng Shui
Om dit project (en andere) te ondersteunen maak ik gebruik van de eeuwenoude techniek Feng Shui, zowel in de kleurgebruik als inrichting. Feng Shui geeft de ruimte de juiste energie zodat er harmonie ontstaat. Harmonie komt ten goede van het welzijn van bewoner, bezoeker en werknemer.

harmonie 

Bedrijfskleding sportbedrijf
Naast deze klus werk ik op dit moment ook aan de styling van de kleding voor het personeel van een sportbedrijf. Het doel: differentiëren, klantenbinding en professionaliteit uitstralen. Voor deze opdracht heb ik me laten inspireren door de kleuren van het logo, de omgeving en de corporate identity van het bedrijf. Het personeel is nu beter zichtbaar en aanspreekbaar! Ook hierin geldt: harmony is the key!