Yoused: winkeldecoraties, hergebruikt en hip!

redactie  woensdag 17 november 2010

Als stylist ben je natuurlijk steeds op zoek naar iets nieuws, iets bijzonders, iets anders! Ook de redactie van Stylink is behept met die tic. Blij verrast zoefden we dan ook rond op de nieuwe site Yoused.nl. – een online shop die onlangs is gelanceerd - waar je hergebruikte en gerestylde winkeldecoraties kunt scoren. Exclusieve interieuraccessoires, voor de opdrachtgever met pit!

Een wandvullende oude meester, fraaie handgemaakte Zuid-Amerikaanse manden en de troon van Sinterklaas. Het assortiment in deze online shop is verrassend. Logisch, omdat ze bij Yoused (spreek uit: “used”) gebruikte decoratiematerialen uit winkels onder handen nemen en die van een nieuw, kek jasje voorzien.

 

Extra schwung aan styling
Sommige dingen zijn minder geschikt voor in huis, zoals bijvoorbeeld Batman-achtige overdekkingszeilen. Maar die zijn wel weer leuk voor een tuinfeest of een event. En heel veel spulletjes kunnen een ruimte juist een extra schwung geven. Zo’n Sinterklaastroon bijvoorbeeld: zou die het niet geweldig doen in een prinsessenmeisjeskamer?

bustier     troon (bedenk eens wat toepassingen! ;-)     design(verpakkings)lint


Duurzaam want hergebruikt
Nu lijkt Yoused de feestdagen en met name Kerst uit de kast te hebben getrokken. Disco kerstversiering, kerstballen met een omvang van 40 cm (!), zwarte decoratiebustiers, luxe kussens...  Sommige spullen zijn superbetaalbaar, andere niet heel goedkoop. Maar all in all is deze shop voor stylisten een mustknow. En dat je met spullen van Yoused ook nog duurzaam bezig bent (de decoratiematerialen zouden anders in een container verdwijnen) is een mooie gedachte.

 

designy kerstbal      Het Melkmeisje en andere oude meesters     designvaas

» Yoused