Design District: vakbeurs interieurdesign 7-9 juni

redactie  woensdag 23 mei 2012

Design District komt eraan! De voortzetting van 100% Design Rotterdam viert de 10e editie van het vakevenement voor interieurdesign in een spectaculaire nieuwe locatie, net onder de rook van Amsterdam. Met 140 deelnemers op de lijst is het evenement gevarieerder en beter dan ooit! Op 7, 8 en 9 juni vind je een beursvloer gevuld met veel grote namen, maar ook vele nieuwkomers die alleen het beste en nieuwste op het gebied van interieurdesign presenteren. Dit jaar is er extra veel aandacht voor jonge, beginnende ontwerpers.

Design Disctrict

Prachtig gelegen aan het Noordzeekanaal ligt TAETS, waar je niet alleen de goed gevulde beursvloer bezoekt, maar je je ook kan laten rondleiden over het 42 hectare grote, mysterieuze en bosrijke terrein van de oude munitiefabriek. De architectuurroute vertrekt elk uur vanaf de beursvloer en voert langs een deel van de monumentale en industriële panden. Behalve een hoop inspiratie geeft de rondleiding uitleg over bouwstijlen en oude en toekomstige functies van de bijzondere panden.

Avontuurlijk terrein: Taets in Zaandam
Taets

Tijdens Design District kan je ook terecht bij een van de vrij toegankelijke lezingen of adviesuren, of je bezoekt (eventueel met gratis MINI-shuttle) één of meerdere locaties in het Off Site programma in de nabije omgeving. Bezoek bijvoorbeeld Forbo of de oude Verkade fabriek, en sla vooral de Piet Boon Store niet over!

Het volledige programma en meer informatie is te vinden op www.designdistrict.nl. Donderdag en vrijdag zijn uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek, en zaterdag is iedereen van harte welkom. Toegang aan de deur is € 20, als je je vooraf registreert betaal je slechts € 10 aan de kassa. TAETS in Zaandam ligt op 10 minuten van Amsterdam, is goed bereikbaar en parkeren is gratis!

Meer info & vooraf aanmelden: www.designdistrict.nl

Monique Tieleman zal verslag doen voor stylink, ook live! Volg stylink via twitter @stylink en Instagram.