Nieuw: Beeldbank voor trend- en shoppingpagina's

redactie  dinsdag 04 september 2012

PR-bureau De Perswinkel lanceert De Persbeeldwinkel, een beeldbank met actueel high-res beeld op het gebied van o.a. wonen, stationery, kinderen, duurzaam en meer. Zoeken kan eenvoudig op webwinkel, merk, categorie of tag en zelfs op kleur.

Gratis downloaden voor media
Redacteuren van bladen, freelancers, stylisten en bloggers kunnen hier heel simpel met een eigen account gratis high-res beeld downloaden om te gebruiken voor hun trend- en shoppingpagina's. Het beeld komt van webwinkels en merken die graag hun nieuwste producten tonen aan de media. Downloaden is gratis, het vermelden van het betreffende merk of shop is verplicht.


Relevant beeld
Het aanbod is divers en handig gecategoriseerd. Nog op zoek naar een een relevant beeld voor Kerst? Of speelgoed voor een speelgoed shopping pagina? Benieuwd naar de nieuwste herfst/winter kindercollecties voor 2012/2013? De Persbeeldwinkel biedt het allemaal. De focus ligt net als bij het PR-bureau voornamelijk op baby, kinderen & wonen, maar ook tassen en stationery zijn te vinden in de beeldbank. Momenteel staan er bijna 600 beelden in de database, deze worden continu aangevuld met nieuw beeld; beeld wordt in principe na een half jaar weer verwijderd.

Van PR-bureau naar beeldbank
Met De Perswinkel vormt Marianne Sijberden inmiddels al bijna 2 jaar de schakel tussen merken & webwinkels en de ‘onbereikbare' media. Zowel de media als de webwinkels, merken, agenten en distributeurs weten De Perswinkel goed te vinden. Om nog meer service te kunnen verlenen aan haar contacten ontwikkelde ze in samenwerking met Depositado deze beeldbank.

www.persbeeldwinkel.nl
www.perswinkel.nl