Marjan Ippel lanceert 'What (not) to eat'

redactie  vrijdag 13 november 2009

Trendwatcher Marjan Ippel heeft voor food gedaan wat ze in de mode al een eeuwigheid doen: een trendbook maken. En in eigen beheer publiceren, maar da's dan weer nieuw en moedig. Gisteren reikte ze in Amsterdam het eerste exemplaar van "What (not) to eat" uit aan fameuze kok Jean Beddington. Tout Food-society was aanwezig, van Johannes van Dam tot lifestyle redacteur Ivo Weyel. En terecht - het is een lekker kek trendboek geworden. Smakelijk, zeg maar.

Volgestouwd met gasten was de Metropolitan Deli in de Amsterdamse Warmoesstraat bij de lancering van Marjan's boek. Natuurlijk zijn wij er ook want regelmatig kunnen jullie de columns van deze foodtrendwatcher op dit platform lezen. Nu dan dit boek, waarop de auteur terecht trots is. Een leuk, geïllustreerd boek met veel plaatwerk over uiteenlopende foodtrends, met een hele trits aan foodspecialists erin. 3000 exemplaren maar liefst, onder meer verkrijgbaar bij Selexyz. Proficiat Marjan! Hieronder de feestelijke lancering in beeld!

Bestel bij bol.com: What (not) to eat 2010


Amanda Yiu is thee-expert en is ook opgenomen in het boek;
zij runt Theehuis Formacha in de Amsterdamse Jordaan


foodstyling - wat dacht je...


Marjan blij met haar boek en de lancering


Johannes van Dam kijkt vorsend naar de plotse fotograaf


media-aandacht te over met rechts een bepaald shaky shot
van een niettemin vrolijke Jean Beddington


de grafisch vormgevers van het boek; links: Jill Wilkes, rechts: Francis Karstens - 
"Elke pagina staat op zichzelf, de rode lijn vormt gevormd door het lettertype en de kleur. Al zeggen we het zelf - het boek is een feestje om naar te kijken!"


ook lifestyleredacteur Ivo Weyel loopt
(zij het wat onscherp maar soit alla) in de kijker


tja - need we say more


Marjan's dochter crosst vrolijk door het feestgedruis


proost - op je succes!