Woonschrift: Do-It-Yourself-interieurplan

Woonschrift  dinsdag 27 september 2011
woonschrift van Huisraad&zo

Onlangs verscheen het vernieuwde Woonschrift, een creatief doe-boek waarmee je stapsgewijs werkt aan een interieurplan.

Knippen, plakken, schrijven, tekenen, spelen en quizzen zijn de speelse middelen waarmee je werkt; elk hoofdstuk bevat een nieuwe uitdaging om naar je interieur te kijken. 

Het woonschrift is ontwikkeld door Petra van Breda, interieurstylist van Huisraad&zo. Zij kwam met dit Do-It-Yourself-concept om mensen zelf hun interieurplan voor hun (nieuwe) huis te laten maken.

Het Woonschrift is onderverdeeld in vier duidelijke thema’s:

  • ‘Bepaal je woonstijl’
  • ‘Breng kleur!’
  • ‘Creëer ruimte!’
  • ‘Gebruik licht!’.

Je leert je woonstijl kennen, je maakt een moodboard en kleurenplan, je krijgt inzicht in verlichting en je leert een plattegrond te tekenen en de ruimte in te delen. Als je klaar bent, heb je je woonstijl in beeld, weet je met welke kleuren je gaat werken. Je handen gaan ervan jeuken! Door het hele woonschrift heen vindje bovendien tips over kleur- en materiaalgebruik. Dat maakt het woonschrift een compleet DIY-boek dat resulteert in een interieurplan.

Het vernieuwde Woonschrift kun je voor €12,50 per stuk (excl. verzendkosten)kun je  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

pagina's uit het Woonschrift

Heb je een steviger steuntje in de rug nodig om tot een interieurplan te komen? Dan kun je ook deelnemen aan de inspirerende interieurcursus van vier avonden. Kijk voor meer informatie op www.huisraadenzo.nl of neem contact op via de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .