Nieuw initiatief: Textiellink

redactie  donderdag 05 april 2012

Bijzondere textielboeken uitgeven, om te inspireren, kennis te delen en van te genieten, dat is de gedachte achter textiellink.nl. Op deze nieuwe site is iedereen met een passie voor textiel die mooi, origineel, bijzonder en aansprekend textielwerk maakt, van harte welkom om zich aan te melden.

Via textiellink.nl is het voor iedere textielliefhebber mogelijk om beeldmateriaal van bijzonder textielwerk onder te brengen in een digitaal archief en het zelfstandig te beheren. Het beeldmateriaal vormt de basis voor inspirerende textielboeken die de komende jaren zullen verschijnen. Hoe eenvoudig het is om je aan te melden en beeldmateriaal te uploaden lees je op de website. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een andere wijze je werk in te sturen; neem daarvoor even persoonlijk contact op. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


In voorbereiding: Textielleeft! (verschijnt najaar 2012)
Textielleeft! wordt een groot formaat boek boordevol textielkunst en bijzonder handwerk. Het boek vormt een afspiegeling van allerlei technieken, waaronder breien, haken, textiel beschilderen|bedrukken, vilten, borduren, knopen, naaien, punchen, weven, (art)quilten, mixed media en vele andere (nieuwe) technieken.
Zoveel mogelijk textieluitingen krijgen een plek: kunst(objecten), sieraden, wand/vloerkleden, speelgoed, interieur- en kleding(accessoires), gebruiksvoorwerpen, textielexperimenten, etc.  Enkele voorbeeldpagina’s op www.textiellink.nl geven een indruk hoe het boek eruit gaat zien.

Enthousiast geworden?
Meld je aan en stuur beeldmateriaal in!

Nieuwsbrief
Ook als je niet wilt deelnemen, maar wel geïnteresseerd bent in de activiteiten van textiellink.nl, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Hiermee word je regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van nieuwe boeken, de verschijningsdata en andere nieuwtjes. Ook krijg je als een van de eersten voorbeeldpagina’s te zien van boeken die in voorbereiding zijn. Bovendien krijg je de mogelijkheid om bij voorintekening een nieuwe uitgave met korting te bestellen.

Samen maken we boeken!

Textiellink
Ellen Bakker
06-53402796
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.textiellink.nl
twitter: @Ellendesignnl