Innovatief en duurzaam gastenverblijf

Ecologisch overnachten in een milieuvriendelijk interieur

Iris Havekes  dinsdag 15 juni 2010

Duurzaam leven! De trend van het moment. Hoe verrijken we ons leven zonder de natuur daarbij al teveel te belasten? Hoe laten we ecologisch en duurzaam, stylishen aantrekkelijk zijn? Interessante vraagstukken waar ik me vol overgave op heb mogen storten bij een opdracht om het interieur van een innovatief gastenverblijf te verzorgen!

In Haps (vlakbij Nijmegen) wordt een ecologisch en duurzaam gastenverblijf gebouwd. Stro en leem zijn de belangrijkste ingrediënten voor dit vernieuwende ecologische stulpje. Ik laat me inspireren door natuurlijke kleuren en materialen. Stenen, aarde en hout zullen in het interieur duidelijk aanwezig zijn.

inspiratiebeeld interieur gastenverblijf
Haps

Ik heb mijn oog laten vallen op prachtige kartonnen meubels en gerecyclede producten. Hoe meer ik me erin verdiep hoe meer inspiratie ik krijg. Buiten wordt binnen en binnen wordt buiten met flexibele meubels. De ruimtes worden multi-functioneel  en kunnen zonder moeite voor verschillende gelegenheden gebruikt worden.
The sky is the limit!

interieurontwerp gastenverblijf Haps eerste
verdieping

Met de Kerst is het zover, dan kunnen de gasten ervaren hoe het is om zonder schuldgevoel te genieten van het goede leven in dit groene verblijf! Kom je ook?