Trends uit Milaan in expositie Bergeijk

PURE styling  dinsdag 10 juli 2012

Heidi Willems van Pure Styling maakt moodboards geinspireerd door interieurtrends van Salone di Mobile. Bekende ontwerpers zoals Jo Meesters, Studio Job en Tweelink vertaalden haar moodboards in een ruimtelijke expositie die deze zomer te zien is in Bergeijk.


expositie in Rijksmonument De Ploeg

De Salone del Mobile, die jaarlijks in april plaats vindt in Milaan, is volgens velen dé beurs op interieurgebied. Elk jaar reizen ontwerpers, stylisten en iedereen die affiniteit heeft met interieur naar Milaan om de laatste ontwerpen, materialen, kleuren en trends te bekijken. Heidi Willems van PURE styling is een van hen. Zij werkt als interieurstylist voor woonwinkels, labels in de interieurbranche, voor vakbladen, bedrijven en particulieren.

Na haar bezoek aan de beurs dit jaar visualiseerde zij 10 interieurtrends in de vorm van moodboards. Toonaangevende ontwerpers zoals Jo Meesters, Studio Job en Tweelink werkten mee aan deze expo en vertaalden met hun ontwerpen een aantal trends in een prikkelende presentatie. Kom kijken en laat je inspireren!

7 juli t/m 12 augustus in Rijksmonument De Ploeg
geopend op woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00
Riethovensedijk 20
5571 CR Bergeijk
0497- 336902