Workshop conceptontwikkeling voor MoBA

redactie  vrijdag 28 september 2012

FabClass Conceptontwikkeling van strategie tot realisatie maandag 08-10-2012

MoBA (Mode Biënnale Arnhem) komt in de zomer van 2013 met de vijfde editie van het grootste culturele evenement op het gebied van mode en modevormgeving en het FabLab levert hier graag een bijdrage aan in de vorm van een FabClass!

moba-edelkoort
bron: http://www.independentfashiondaily.com/

MoBa directeur Olga Godschalk laat aan de hand van de dagelijkse praktijk zien hoe gewerkt wordt aan het concept 'Fetishism in Fashion' van trendforecaster Lidewij Edelkoort.

Als deelnemer aan deze workshop word je uitgedaagd mee te denken. Kan jij conceptuele ideeën aandragen om dit internationaal spraakmakend cultureel event kracht bij te zetten? Olga belicht haar visie en in conceptontwikkelteams diep je een praktische casus verder uit.

Deelname aan deze prikkelende FabClass is gratis en verplichte kost voor ontwerpers, productontwikkelaars, eventmanagers, reclametijgers, kunstenaars, citybranders, marketeers, communicatie- en PR-adviseurs, modeliefhebbers en natuurlijk iedereen die de Mode Biënnale een warm hart toedraagt.

Kortom, interessant voor een ontzettend brede groep en iedereen is welkom!

Maandag 8 oktober 2012 | 16.00u - 18.00u
FabLounge / FabLab Arnhem | Ruitenberglaan 26
Aanmelden verplicht. Stuur een mail met je naam naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Zie ook het verslag van Bas van Wayenburg over de presentatie van de nieuwe opzet van MoBA: Edelkoort curator MoBA - fetisjisme centraal

Deelname is gratis