Zinvol aan de slag met social media

Social media zinvol inzetten start met begrip

LeLab - online communicatie  donderdag 01 november 2012

zinvol aan de slag met social mediaGaat het eigenlijk wel echt ergens over op twitter? Is Facebook meer dan slap geklets en het uitwisselen van flauwekul? Welke social media zijn relevant, voor wie, in welke situatie? Hoe ga je efficiënt om met social media? Allemaal vragen die in de 1-daagse training Social media voor professionals aan de orde komen.

Toepasbaar en to the point.
Hoe gebruik je een netwerksite als LinkedIn, Facebook en Twitter? Kun je Pinterest zinvol inzetten? Wanneer is bloggen effectief? Wat is de gedachte achter (en het nut van!) het delen van foto's, ontwerpen en presentaties? Tijdens deze trainingsdag maak je kennis met de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van social media en leer je hoe je die het beste voor je werk kunt inzetten. Zónder hoera-verhalen, gegarandeerd hype-free: toepasbaar en to-the-point!

De training is bedoeld voor ambitieuze mensen die inzicht willen in effectief zakelijk gebruik van social media. Niveau: HBO/academisch.

Data trainingen:
dinsdag 11 juni  2013

Groep, (winkel)vereniging of bedrijf? Een training op maat is ook mogelijk.

Praktisch, betaalbaar, compact
Na de training begrijp je de kracht en werking van social media en kun je er actief mee aan de slag. Je weet hoe je je online netwerk kunt inzetten, uitbreiden en onderhouden en welke tools het meest geschikt zijn voor jouw doel. Je docent is Anna Borsboom, eigenaar van stylink en van communicatiebureau LeLab.

Op een rijtje

  • één trainingsdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • theorie en praktijk
  • handout en reader
  • prima bereikbare trainingslocatie in Amsterdam
  • kosten voor de training: € 175,- (inclusief lunch)
  • persoonlijke aandacht: maximaal 6 deelnemers

Meer informatie? Meteen aanmelden? Mail of bel Anna Borsboom: 020 3377113, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Op de training zijn de algemene voorwaarden cursussen van LeLab van toepassing

Deelnemers over de training Social media voor professionals

Milou Ket, internationaal trendresearcher voor mode, interieur en lifestyle
"Ik heb veel opgestoken. Ik vond het heel plezierig, dat jij de cursus gaf, omdat je zo goed ingevoerd bent in ons vak, of dat nu mode of interieur betreft. En natuurlijk door je persoonlijkheid en achtergrond. Dat geeft zeker een meerwaarde aan de cursus. Daardoor kreeg ik echt het gevoel, dat je maatwerk leverde en heb het als heel nuttig ervaren dat je zo met ons meedacht."

Carin Frijters op twitter:
ECHTE AANRADER -> Zie dat de SOCIAL MEDIA training voor profs weer op de agenda staat van @stylink -->vanuit eigen ervaring zeg ik DOEN! 1/2
ECHTE AANRADER ->SOCIAL MEDIA voor profs en retailers - praktisch, betaalbaar, compact 2/2