Style and Sell - nieuw retailconcept in Arnhems Modekwartier

Annet Veerbeek  dinsdag 01 februari 2011

Ik ben stylist voor diverse shoots, en produceer en/of coordineer fashionshows voor verschillende opdrachtgevers. Voor deze shoots/show maak ik exclusieve items die daarna verkocht zullen worden in mijn webshop en atelierwinkel. Zo is het concept Style & Sell ontstaan. Verkopen vanuit de foto.

Hierbij maak ik gebruik van vintage grondstoffen en restmaterialen die in een tweede leven een nieuwe bestemming krijgen. Ik ben dan ook lid van het Awearness Fair Fashion team, waar ik alle styling werkzaamheden (shoots/shows) voor doe.

    

Modekwartier Arnhem en 100%Mode
Sinds eind november werk en woon ik in het Modekwartier in Arnhem, waar meerdere disciplines bij elkaar werken en/of wonen. Mode ontwerpers, modellenbureau's, fotografie, sieraden ontwerpers, 3d design en illustrators, alles in 1 straat. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Kijk voor meer informatie op 100%Mode.

    

Muziek voor (fashion)events
Eind vorig jaar hebben we (mijn vriend heeft zijn audio studio achter mijn atelier) een opening gehad, waarvan je hieronder een aantal foto's kan zien. Mijn vriend maakt meestal de muziek voor de fashionshows die ik organiseer, dus ook zeker leuk om even te kijken op http://www.sterkwater.com

Dat was t weer, ik hoop jullie eens te begroeten op onze nieuwe winkelstek!
Tot ziens, Annet