Najaarsworkshops fotografie & styling

BloomInspiration  vrijdag 11 oktober 2019

Exclusieve najaarsworkshops met een beperkt aantal plekken

Aankomende week verzorg ik weer een aantal workshops op het gebied van fotografie en fotostyling op inspirerende locaties!

Als interieurprofessional en zelfstandig ondernemer weet je hoe belangrijk het is om goed beeld te hebben op je website en blog. Ook is het van belang dat al je Social mediakanalen, zoals Instagram en Pinterest, goed op elkaar zijn afgestemd. Deze zomerweek is voor verschillende doelgroepen interessant. Voor interieurstylisten die eigen werk willen vastleggen voor het online portfolio, de website of social media, voor bloggers of webshopeigenaren die behoefte hebben aan goede interieur en sfeerbeelden en voor alle interieurmakers die meer uit hun camera, beeld en professionaliteit willen halen zijn deze interieurfotografie en stylingworkshops interessant.

Najaarsworkshops fotografie & styling
foto ©BloomInspiration.com

Wil je voordelig volledig up-to-date zijn en dit najaar je eigen portfolio mooi fotograferen?
Dat kan want de workshops sluiten naadloos op elkaar aan en zorgen ervoor dat je genoeg bagage hebt om je eigen projecten mooi in beeld te brengen. Je ontvangt bovendien een leuke korting bij het volgen van twee of drie workshops.

Deze workshops zijn uitermate geschikt voor interieurstylisten, -ontwerpers of bloggers, webshopeigenaren met affiniteit voor interieur, die beeldmateriaal willen inzetten voor eigen werk, (online) portfolio, blog, instagram of andere vormen van social media.”

Volg je liever een langere cursus? In januari geef ik een 6 daagse cursus Interieurfotografie bij NiA Academie.
Meer info: www.niainfo.nl/interieur&vastgoedfotografie

Najaarsworkshops fotografie & styling
workshops fotografie &styling ©BloomInspiration.com

Workshop Fotografie & Styling

Creëer je eigen beeldmateriaal en pas dat toe d.m.v. fotostyling. In deze workshop maak je verschillende settings die je fotografeert en inzet als inspiratie ter ondersteuning van je eigen werk of blog.

Wil je een dag werken in een inspirerende omgeving en mooie fotosettings? Deze workshop wordt gegeven in de prachtige oude oranjerie van Tuinderij Eyckenstein. Tijdens deze workshop gaan we in op camerainstellingen als diafragma en sluitertijd en belichting. Daarnaast is er veel aandacht voor compositie, kader/standpunt en fotostyling. Je hebt beschikking over een eigen goede camera (spiegelreflex of systeemcamera. Je gaat aan de slag met beeldaspecten als kleur, compositie, kader en standpunt en fotostyling. Voor deze workshop is een spiegelreflexcamera of systeemcamera vereist.

Meer info: https://www.bloominspiration.com/workshops/najaarsweek-workshops-2

Najaarsworkshops fotografie & styling
workshop fotografie & styling ©BloomInspiration.com

Workshop Lightroom

Nadat je 2 dagen lang prachtige foto’s hebt gemaakt wil je ook leren hoe je deze het beste kunt nabewerken om te publiceren op je website of portfolio. Uiteraard is deze workshop ook los te volgen.

In een 1-daagse cursus leer je de basics van het programma Adobe Lightroom onder de knie te krijgen. Je hebt beschikking over een eigen laptop en hebt het programma Adobe Lightroom Classic voor fotografen geïnstalleerd. Zorg ook voor een externe harde schijf om meteen een goed fotoarchief op te zetten. We gaan in op het importeren, archiveren en beeldbewerken van je foto’s. Na 1 dag kun je aan de slag met de basics van beeldbewerken van je foto’s.

Meer info: https://www.bloominspiration.com/workshops/najaarsweek-workshops-2

Najaarsworkshops fotografie & styling
workshop lightroom ©BloomInspiration.com