X-Mas Freestyle Shoot 31 oktober

Hipaholic  donderdag 29 augustus 2019

Kerst komt eraan! Voor die periode heb je natuurlijk speciale beelden nodig. Daarom organiseert styliste Anuschka van Hipaholic een X-Mas Freestyle Shoot op 31 oktober in Den Haag. Hier kun je volop feestelijke foto's maken voor je Instagram, (web)shop, site of blog. 

X-Mas Freestyle Shoot 31 oktober

In de Freestyle Shoot ga je zelf aan de slag ( freestylen) door foto's maken voor je Instagram of website met je eigen meegenomen spullen en aanwezige props. Dit kunnen Flatlay's ( foto van bovenaf genomen) zijn of foto's vanuit een ander standpunt. Er zijn een paar hoekjes in de ruimte die je kunt stylen en fotograferen.

X-Mas Freestyle Shoot 31 oktober

Deze feestelijke Freestyle Shoot is geschikt voor webshop / winkel eigenaars die hun producten mooi in beeld willen brengen, maar ook voor stylisten, fotografen, Instagrammers en bloggers die inspiratiebeelden willen maken. Ben je oud-deelnemer, fotografeer en style je vaker of wil je nieuwe dingen uitproberen en lekker spelen met kerst -en feestprops? Kom in de kerststemming en doe gezellig mee!

 

 

X-Mas Freestyle Shoot 31 oktober

Ik zal tijdens deze Freestyle Shoot niet klassikaal uitleg geven over fotografie en styling. Ik ben er wel om je tijdens je shoot advies te geven, te helpen, je vragen te beantwoorden en je te inspireren. Als je wilt leren hoe je Flatlay's kunt maken, dan wil ik je verwijzen naar mijn workshop Flatlay Styling op 20 september of de workshop Flatlay Styling op 29 november.

Tijdens de lunch is er gelegenheid om te netwerken met andere deelnemers.

X-Mas Freestyle Shoot 31 oktober

Doe je mee? 

  • Datum: donderdag 31 oktober van 10:30 tot 14.30 uur
  • Locatie: Zeestraat 76 Den Haag (kaart) 
  • Kosten: € 75, inclusief btw
  • Inbegrepen: lunch, koffie, thee en lekkers
  • Meenemen: spullen om mee te werken, smartphone en/ of camera

Meld je aan voor de X-Mas Freestyle Shoot!

  •    

 De ruimte bevind zich in een monumentaal pand op de 3e etage zonder lift.