Praktijkdag Interieurfotografie

NIA Academie  maandag 30 september 2019

BRENG JE KENNIS METEEN IN PRAKTIJK!
Als je net de opleiding Interieur & Vastgoedfotografie hebt gedaan, of je hebt in het verleden de cursus Interieurfotografie gevolgd bij NIA  (of elders), dan is het natuurlijk leuk als je je opgedane kennis in praktijk kunt brengen. Wil jij je interieurfotografieskills bijspijkeren en een dag op locatie een mooie woning fotograferen? Speciaal voor jou organiseert NIA ACADEMIE op een praktijkdag Interieurfotografie!

Direct naar de website van NIA ACADEMIE voor meer info en inschrijven.

Praktijkdag Interieurfotografie
Beeld: Unsplash en Hay

VOOR WIE?
Deze dag is voor interieurstylisten en ontwerpers die al basiskennis hebben van fotografie en ervaring met cameratechniek. Je bent in het bezit van een spiegelreflex- of systeemcamer, lens (geschikt voor interieurfotografie) en een statief. Én je beschikt over een flinke dosis energie! Het wordt namelijk een échte praktijkdag, waarbij we de handen uit de mouwen steken. We gaan op deze dag vooral in op beeldopbouw, licht en fotostyling.

Let op: je krijgt op de praktijkdag geen camera-uitleg. 

Praktijkdag Interieurfotografie
Beeld: Unsplash

FOTOGRAFIE ÉN STYLING!
Naast fotograferen gaan we de woning ook stylen. Je werkt in een kleine groep cursisten en onder begeleiding van een professionele interieurfotograaf doorloop je gezamenlijk alle stappen voor het maken van een goede interieurfoto. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een mooie fotoserie en een berg inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Praktijkdag Interieurfotografie
Beeld: Flexa

INSCHRIJVEN
Je kunt je inschrijven voor de praktijkdag met de inschrijfbutton onderaan op deze pagina.
Na inschrijving ontvang je informatie over de locatie.

VRAGEN
Heb je nog vragen of wil je een leerdoel voorleggen? 

Mail ons

Of bel één van onze studieadviseurs:

Jannet | 06 41 39 79 15
René | 06 24 14 55 54