1-daagse cursus Perspectief Tekenen

NIA Academie  zondag 12 mei 2019

STAP VOOR STAP LEREN PERSPECTIEF TEKENEN
Als interieurprofessional moet je je ideeën snel kunnen visualiseren om je ontwerp duidelijk te maken aan opdrachtgevers. Beheers jij de regels van het perspectief? Dan is het tekenen van driedimensionale interieurs en voorwerpen veel makkelijker. Bij NIA ACADEMIE kun je in één dag de basics leren. Aan het eind van de dag weet jij hoe je een interieur in perspectief tekent. 

Direct naar de cursus voor meer info en inschrijven.

1-daagse cursus Perspectief Tekenen
Tekening van Lorijn Barbas

SNELLE SCHETS: EEN MUST
Een uitgebreide 3D-tekening maak je misschien liever met een computerprogramma zoals SketchUp. Voor een snelle schets tijdens een gesprek met je opdrachtgever, is het handig als je handmatig tekent. Het kunnen maken van zo'n snelle perspectieftekening van je idee of voorstel behoort tot de basisvaardigheden als je als vormgever in de interieurbranche werkt. Ook als stylist zonder ontwerpskills heb je er baat bij om dit te kunnen.

Wil je vol zelfvertrouwen een snelle handmatige schets kunnen neerzetten? Doe dan onze 1-daagse cursus!

1-daagse cursus Perspectief Tekenen

BIED JEZELF PERSPECTIEF
In de cursus Perspectief Tekenen word je vertrouwd gemaakt met verschillende soorten perspectief en verdwijnpunten. Je leert precies dát perspectief uit te zoeken dat het best bij jouw stijl of idee past. In het kort: je leert werken met het kikvorsperspectief, vogelvluchtperspectief, éénpuntsperspectief, markers, kleur en schaduw.

1-daagse cursus Perspectief Tekenen

DOCENT KEES VAN SCHOTEN
Is ruim 25 jaar werkzaam als zelfstandig interieurarchitect in Amsterdam, zowel in de particuliere markt als in de projectwereld (formuleontwikkelingen voor retailketens en store design voor De Bijenkorf). Daarnaast heeft hij 15 jaar ervaring als vakdocent bij diverse instituten in binnen- en buitenland (Hogeschool van Amsterdam, Piet Zwart Academie in Rotterdam, Raffles Design Institute in Guangzhou China). 

1-daagse cursus Perspectief Tekenen

Meer info of wil je studieadvies ontvangen? Neem dan contact op met één van onze studieadviseurs!

Mail ons of bel:

Jannet | 06 41 39 79 15
René | 06 24 14 55 54