Formland: beurs voor Scandinavisch design & interieur

Stylink.Studio  zondag 19 mei 2019

Op woon- en designbeurs Formland staat Scandinavisch design in het middelpunt. Tweemaal per jaar tonen ruim 400 exposanten hun nieuwe collecties op deze beurs. Formland vindt plaats in Herning, Denemarken (in midden-Jutland, zo'n 8 uur rijden van Amsterdam). De vakbeurs voor wonen en design trekt duizenden bezoekers uit Scandinavië en de rest van Europa: inkopers, ontwerpers en stylisten, retailers, journalisten en bloggers.

formland scandinavisch design beurs interieur #interieur #denemarken #beurs #wonen #trends
We bezoeken Formland op 15 augustus tijdens de Scandinavian Museum Retail Tour

Hotspot voor design en interieur

Op Formland komt de designindustrie samen, worden zakelijke netwerken opgebouwd en deals getekend. De beurs is opgedeeld in verschillende communities. De grootste is Interior, daarnaast vind je Bloom, Food, Dining, Lighting, Fashion en Souvenirs&Gifts. Binnen die communities vind je weer verschillende productcategorieën, van badkamer en keuken tot verlichting, textiel, meubels en design. 

formland nordic design map plattegrond

Trends! Inspiratie! Kleur&print&vorm&materiaal!

Maar je komt er natuurlijk ook voor de inspiratie! Die zul je op Formland zeker vinden: trendspotters houden er lezingen en workshops over de nieuwste interieurtrends, kleuren, vormen en materialen; de toekomst van retail, de co-living. In Café Composé worden trends tastbaar gemaakt in een uitbundige mix van kleuren, vormen, dessins en materialen.

Formland design wonen interieur scandinavisch #interiordesign #nordicdesign #scandinaviandesign

Samen gaan?
Doe mee met de Scandinavian Museum Retail Tour! Na bezoek aan Formland reizen we met een eigen minibus naar Kopenhagen. #nostress #gezellig #netwerken 
Meer informatie

Praktisch

food kitchen formland design

meetup formland interior design network exhibition
beeld via Formland.com