SketchUp Style Challenge

Stylink.Studio i.s.m. SketchUp Plaza  woensdag 08 mei 2019

Mooie SketchUp afbeeldingen maken in je eigen stijl? Doe mee met de SketchUp Style Challenge! De challenge start op 20 mei en staat helemaal in het teken van SketchUp Styles. Deelname is gratis!

show your style sketchup challenge #sketchup #style #tutorial #challenge

Direct naar meer info en inschrijven voor de SketchUp Style Challege

Waarom de SketchUp Style Challenge?

Herken je dat? Je hebt een paar uur gewerkt aan je ontwerp in SketchUp en moet nu nog even die presentatie maken. De deadline nadert, het ontbreekt aan tijd om nog mooie views te maken – laat staan de standaard stijl van SketchUp nog 'even' aan te passen of renders te (laten) maken. Dat kan dus anders!

Wist je dat je ook in SketchUp prachtige presentaties in je eigen stijl kunt maken? In de SketchUp Style Challenge laat ik je zien hoe je je eigen stijl creëert. Vervolgens daag ik je uit om ook anderen te inspireren!

what's your style? #sketchup #challenge #sketchupplaza #style

Wat kan je verwachten?

Vier dagen lang ontvang je iedere ochtend een video-tutorial met tips hoe je je eigen stijl kan creëren in SketchUp. Aan het einde heb je dus een mini-cursus die je een maand lang kunt terugkijken in de SketchUp Plaza community. In de community kun je ook vragen stellen en van gedachten wisselen met de andere deelnemers. Als kers op de taart geef ik nog een live online training met nog meer handige tips!

Ben je heel actief binnen de community? Dan maak je ook nog kans op een 1-op-1 training met mij. Tijdens de online training maak ik de winnaar bekend!

Sketchup Style tips cursus

Voor wie?

De challenge is er voor alle interieurprofessionals die met SketchUp werken, nog niet alle style-tools gebruiken en willen weten hoe ze hun eigen stijl kunnen creëren. De challenge is een super toffe manier om te ontdekken hoe SketchUp stijlen werken!

Je kunt de tips uit de challenge ook met je eigen SketchUp-projecten oefenen. Zo kun je meteen je opdrachtgever overtuigen met mooie SketchUp afbeeldingen. Win-win :-)

In het kort:

  • De SketchUp Style Challenge is van 20 tot en met 24 mei
  • Gratis deelname >> wel even aanmelden
  • Vier uitgebreide video-tutorials met tips over SketchUp-styles
  • Voor iedereen die met SketchUp werkt
  • Ben je actief dan maak je kans op een 1-op-1 training met Marian
  • Een maand toegang tot alle video's
  • Heel veel tips & tricks over SketchUp Styles, dat wil je niet missen!

Ja tof, ik doe mee!

 Sketchup styles cursus leren


Even voorstellen...
Mijn naam is Marian van Olst. Interieurarchitectuur is mijn grote passie en om mijn ontwerpen te visualiseren gebruik ik al meer dan tien jaar SketchUp, het leukste 3D tekenprogramma dat er is!

Marian van Olst-Sketchuptrainer #sketchup #sketchupplaza #marianvanolst 
Marian van Olst, oprichter SketchUp Plaza

In 2010 gaf ik mijn eerste SketchUp cursus - een beetje noodgedwongen omdat ik weinig opdrachten had vanwege de crisis. Op Linkedin riep ik toen dat ik een SketchUp ging geven en - bam! - meteen tien aanmeldingen. Daarna ben ik niet meer gestopt. Ik krijg zoveel voldoening als iedereen blij en tevreden naar huis gaat.

SketchUp heb ik geleerd door veel te oefenen, en ja, ook ik heb verschillende keren de neiging gehad om de computer door het raam te gooien. Daarom help ik jou graag om het beste uit SketchUp te halen. Het is mijn missie om je de juiste workflow aan te leren, dat gaat je heel veel tijd en frustratie besparen. Je kan met SketchUp namelijk zoveel gave dingen doen! Ik kan en wil niet meer zonder :)