Workshop flatlayfotografie: dinsdag 21 januari 2020

NIA Academie  woensdag 02 oktober 2019

WIL JIJ EEN MOOIE INSTAGRAMFEED?
Als interieurprofessional, blogger en zelfstandig ondernemer weet je hoe belangrijk het is om goed beeld te hebben voor je website, blog en Instagramaccount. Wil jij ook betere foto's leren maken voor je blog of Instagramfeed? Tijdens deze workshop krijg je tips waarmee je zelf de mooiste flatlays maakt in een handomdraai! 

Direct naar meer info en inschrijven voor de workshop op 21 januari!

Workshop flatlayfotografie: dinsdag 21 januari 2020
Beeld: BloomInspiration

WAT IS EEN FLATLAY?
Een flatlay is een foto van meerdere voorwerpen die stylish zijn geordend en die zijn gefotografeerd van bovenaf (vogelvluchtperspectief).

Je gaat in deze workshop aan de slag met je mobiele telefoon (je camera meenemen mag ook!). Samen kijken we naar welk thema bij jou past.

Workshop flatlayfotografie: dinsdag 21 januari 2020
Beeld: BloomInspiration

WAT GA JE DOEN IN DE WORKSHOP?
Je gaat aan de slag met beeldaspecten als kleur, compositie, kader en standpunt. Je stelt je eigen flatlay samen en maakt verschillende composities die je vastlegt met jouw mobiele telefoon of camera. 

Tijdens de workshop maak je ook een aantal kleurstalen die aansluiten bij jouw gekozen thema. Het materiaal hiervoor wordt verzorgd. 

Workshop flatlayfotografie: dinsdag 21 januari 2020
Beeld: Anna Sullivan

MEENEMEN NAAR DE LES:

  • je mobiele telefoon en/of eigen camera (wel met statief!)
  • stylingmaterialen (bij voorkeur kleine objecten)
  • stalen
  • kleurkaarten


Maak jij moodboards of materialenkaarten voor interieuropdrachten? Neem dan materialen, stalen en kleurkaarten mee die je voor een recente oprdracht hebt gebruikt. Je kunt deze nameijk heel goed inzetten bij het maken van flatlayfoto's.

Let op: er is te weinig tijd om uitgebreid in te gaan op de instellingen van je camera. Hou hier rekening mee als je je camera meeneemt. In principe volstaat je mobiele telefoon tijdens de workshop!

DOCENT SUZANNE PAAP
Suzanne maakt fotoproducties voor tijdschriften, creatieve concepten en producties voor lifestylebrands en werkt voor diverse (interieur)architecten. Ze studeerde o.a. Fotografische Vormgeving en Interieurstyling en voltooide de docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving. Ze geeft diverse gastlessen en fotografie- en stylingworkshops voor interieurstylisten, merken en bedrijven. Suzanne blogt over interieur, styling, places to be, designers en fotografie op www.bloominpiration.com.

Workshop flatlayfotografie: dinsdag 21 januari 2020
Beeld: BloomInspiration

VRAGEN

Heb je nog vragen of wil je een leerdoel voorleggen? 

Mail ons

Of bel één van onze studieadviseurs:

Jannet | 06 41 39 79 15
René | 06 24 14 55 54