Fluide retail - van customer journey naar guest journey

RetailTheater  woensdag 17 april 2019

Met welke ontwikkelingen moeten we echt rekening houden in de fysieke retail? Die vraag wordt me dagelijks gesteld. Wat is Fluide Retail precies en welke rol speelt Phygital Retail in dit geheel? Krachtige termen, maar slechts weinigen weten écht waar het over gaat. Welke vrijzinnige retailer heeft hierop een holistische kijk, of beter nog, hanteert een effectieve aanpak?

fluid retail trends retailtheater
Experience, interact and enrich your life with robots at Sony's: affinity in autonomy

Tijdens de Live Inspiratie Flash (LIF) op 20 mei duiden we termen, delen we aanpak en inspireren we tot verandering. LIF is een buitengewone samenwerking tussen verschillende experts. Zij laten je beleven hoe je met non staged presentaties, storytelling en placemaking van customer journey naar guest journey evolueert.

matches fashion townhouse store prada
5 Carlos Place; de fysieke locatie van etailer MatchesFashion in Londen

Programma 20 mei

  • 13.00 Inloop met koffie of thee en een lekkernij
  • 13.30 Fluide retailtrends uit Milaan en Londen door Carin Frijters, regisseur van Winkelbeleving bij RetailTheater
  • 14.15 Online de juiste keuzes maken. Hoe doe je dat? Wel of geen webshop/ wel of niet samenwerken met influencers/ wel of niet actief zijn op social media door Bart Vijfhuizen van Jungleminds.
  • 15.00 Els den Dekker, Head of Visual, De Bijenkorf
  • 15.45 Met de groei van webwinkels groeit de hang naar het ervaren van bijzondere merkverhalen in een fysieke omgeving. Stuur je echter teveel met je verhaal dan maak je als merk een steeds minder goede indruk. Maar wat werkt nu wel? Aan de hand van een aantal inzichten en praktische voorbeelden laat ‘ervaringmaker’ Arjan zien hoe je van de customer journey een guest journey maakt zodat de bezoeker zich thuisvoelt en het fijn is om vaker terug te komen. Arjan van Zeumeren, Ervaringsmaker PAN Branding.
  • 16.30 Borrelen, verbinden en netwerken

trends retail fluid phygital

Hier wil je bij zijn! 

Na deze middag ben je helemaal up-to-date over de meest recente ontwikkelingen en kun je betere keuzes maken voor jouw (winkel)concept. Na afloop is er ruim tijd om vragen te stellen aan één van de specialisten, waardevolle verbindingen te leggen en inzichten uit te wisselen met de andere deelnemers. Schrijf je in en geniet van de extra’s voor vroege vogels! 

Praktisch

  • Datum en tijd: maandag 20 mei 2019, van 13 tot 16:30 uur
  • Locatie: Vechtclub XL, Europalaan 2B, Utrecht
  • Tickets: vanaf 43,98 (inclusief btw) 
  • Meld je aan!

FLUIDE RETAIL guest journey #retailtheater #fluidretail #event