Vacature: &klevering zoekt designer

Stylink.Studio i.s.m. &k amsterdam  donderdag 04 april 2019

&klevering is op zoek naar een creatief talent, voor versterking van ons creatieve team. Je voelt je thuis in de commerciële sector, creëren zit in je bloed en je hebt een liefde voor ontwerpen. 

vacature designer amsterdam klevering accessories
beeld via &klevering

Werkzaamheden
Passend binnen de stijl en het kwaliteitsniveau van &klevering ben je medeverantwoordelijk voor de nieuwe collecties van het label '&k amsterdam'.

Met het product development team ontwikkel en ontwerp je de nieuwe collectie van &k amsterdam, die twee keer per jaar wordt gepresenteerd.

Je bent samen met het creatieve team verantwoordelijk voor het gehele proces: het bepalen van de trends tot het opzetten en uitzetten van de collectie. Binnen deze werkzaamheden doet & klevering een beroep op jouw eigen inzicht en gevoel voor esthetiek, maar met & klevering's identity als uitgangspunt.

Functieprofiel
Je zit vol ideeën en bent vernieuwend, ondernemend, nieuwsgierig en uiteraard creatief! Je houdt ervan om samen te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent nauwkeurig, gedisciplineerd en werkt consciëntieus. Je hebt uitmuntende ontwerpvaardigheden en weet je collega's te overtuigen van jouw ideeën. Of je nu werkt aan een speciaal project of de collectie vormgeeft: je ambitie is altijd leidend.

Vaardigheden en ervaring:

 • Opleiding: Je hebt een creatieve hbo-opleiding afgerond;
 • Je bent bekend en hebt affiniteit met het merk &k amsterdam;
 • Je hebt gevoel voor esthetiek en het ontwikkelen van producten en materialen;
 • Je bent visueel sterk en conceptueel krachtig, je ziet het groter geheel;
 • Kent en bedenkt de laatste trends, hebt affiniteit met mode en kunst.
 • Kennis van het Adobe pakket is een must,
 • Communicatie vind jij belangrijk! Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen;
 • Je houdt van een goede brainstromsessies;
 • Je kan onder druk werken en deadlines schrikken jou niet af;
 • Een pre: Je bent bekend met het productieproces in Azië, overhandigen en uitzetten van opdrachten in Azië en Europa. Waaronder coördineren en managen van samples.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Nederlandse taal;
 • Geen vliegangst: 2 x per jaar naar China.

Wij bieden een uitdagende en creatieve fulltime functie aan binnen een jong en dynamisch bedrijf.

Reageren!
Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de groei van ons label '&k amsterdam' wereldwijd én daarbij je talent en design skills volledig in te zetten? Stuur dan een mail met je motivatie, cv (incl. pasfoto) en portfolio naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Reacties graag voor 5 mei.

vacature designer klevering accessories #kittybank #homeaccessories #pinkcat #klevering #dutchdesign #homedeco
beeld via &klevering

Over &klevering
&klevering is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een smaakvol, origineel en herkenbaar woonaccessoires label. Met drie winkels en een webwinkel is &klevering een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Naast onze eigen producten bieden de winkels ook (kook)boeken, kinderartikelen en heel veel originele cadeaus van andere merken. Meer informatie: www.klevering.nl