Proefles Dessin Ontwerpen

NIA Academie  vrijdag 01 februari 2019

Dessins zijn 'terug van weggeweest'.
Textiel is de toekomst en de interieurs mogen weer wat speelser. Prints zijn daarom niet meer weg te denken uit het interieur en zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting met textiel en behang. Dessins zijn 'terug van weggeweest' en geven jouw stylingplan een extra (kleurrijk) accent.

Voor professionals in het interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor stoffen en behang, biedt NIA een basis vakopleiding Handmatig Dessin Ontwerpen aan van 5 dagen. Het vervolg is de vakopleiding Digitaal Dessin Ontwerpen, waarin je dessins leert maken in het programma Photoshop. Overweeg jij om deze opleiding(en) te gaan doen maar wil je eerst kennismaken? Dan ben je van harte welkom op onze proefles Dessin Ontwerpen in De Woonindustrie!

Lees hier meer over de Vakopleiding Handmatig Dessin Ontwerpen en de vakopleiding Digitaal Dessin Ontwerpen.

Proefles Dessin Ontwerpen
Foto's: Lelievre via Bart Brugman

Kennismaken?
Wil je eerst kennismaken met onze docent, de lessen en de dessinontwerppraktijk? Op de proeflesochtend heb je ruimschoots de gelegenheid om te ontdekken of het iets voor jou is!

Je volgt een proefles Dessin Ontwerpen door onze docent Marianne Hoogstraten, en je krijgt informatie over de opleidingen. Aanmelden kan via de groene inschrijfbutton onderaan op deze pagina.

Proefles Dessin Ontwerpen
Foto: Monique Shaw en Lelievre via Bart Brugman

 Programma

We zullen het uiteindelijke programma z.s.m. bekend maken. De Dessindag start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. 

09.30 - 10.00 uur       Inloop met koffie, thee en iets lekkers

10.00 - 10.30 uur       Introductie NIA ACADEMIE

10.30 - 12.30 uur       Proefles Dessin Ontwerpen

Proefles Dessin Ontwerpen
Foto: Lelievre via Bart Brugman

Praktische informatie

Wanneer?

(datum) 10.00 - 12.30 uur

Waar? 
De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein
(Bij De Woonindustrie kun je gratis parkeren)