Interieurstylist? Maak kennis met BNS Crisp!

Stylink.Studio i.s.m. BNS Crisp  maandag 03 december 2018

Ben jij stylist en vind je het fijn om ideeën uit te wisselen met collega's en inspiratie op te doen tijdens beurzen, trainingen en lezingen? Maak kennis met de beroepsvereniging voor vastgoed- en interieurstylisten BNS Crisp!

bns crisp stylisten beroepsvereniging 
beeld via BNS Crisp

Vanuit onze kernwaarden – verbinden, ondersteunen en informeren – organiseren we een hele reeks activiteiten. Onze leden kunnen bovendien gebruik maken van verschillende voordeeltjes bij trendlezingen en vakbladen.

Stylisten gezocht!
Op woensdag 12 december hebben we ook enkele stoelen gereserveerd voor niet-leden. Gewoon, omdat we verwachten dat jij net zo positief bent over onze nieuwe plannen en graag geïnspireerd wilt worden over ontwikkelingen binnen ons vakgebied. We gaan bovendien spannende nieuwe dingen doen, dus reden genoeg om te komen! 

Marktontwikkelingen, noviteiten, stylingtrends & koers bepalen
Onze voorzitter Carin Frijters geeft deze middag een inkijkje in 2019 door de koers voor de komende jaren nader toe te lichten. Daarnaast zijn er flitspresentaties van stylingtrends 2019, hoor je over marktontwikkelingen, maken we kennis met interessante noviteiten en passeren uitstapjes naar andere domeinen de revue. Kom dus woensdag 12 december naar Broeinest in Rotterdam! 

Er is volop gelegenheid om te netwerken en je ontdekt verschillende noviteiten, waaronder toepassingen van Augmented Reality voor de meubelbranche.

Kom je ook?
Heb je er zin in? Meld je dan snel aan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Let op: wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Programma woensdag 12 december

  • 13.15 Ontvangst met koffie, thee en lekkers
  • 14.00 Context: presentatie over veranderingen in de markt
  • 14.20 Nieuwe koers – onze plannen voor de komende jaren
  • 14.50 Drie flitspresentaties over de stylingtrends van 2019
  • 15.50 Afscheid oud voorzitter BNS Crisp, Yvonne Kleber
  • 16.00 Proost! Borreltijd
  • 16.45 Afsluiting

Locatie
Broeinest

Zomerhofstraat 71

3032 CK Rotterdam (google maps)

Betaald parkeren is mogelijk, we raden je aan met het openbaar vervoer te komen

Kom je ook? Aanmelden kan via een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Over BNS Crisp
BNS Crisp is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedstylisten en interieurstylisten die professioneel met hun vak omgaan. Die styling niet zien als uit de hand gelopen hobby, maar als erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen om die kennis te vergroten. BNS Crisp draagt daar aan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten. Meer informatie