Kleur & trends voor interieur 2019-2020

Heidi Willems | PURE styling  maandag 12 november 2018

Al ruim 6 jaar analyseert en visualiseert Heidi Willems de interieurtrends, en inmiddels is gebleken dat ze er niet vaak naast zit. Haar informatie vindt Heidi op de belangrijkste internationale beurzen, daarnaast kijkt ze naar wat er speelt in de maatschappij, in kunst en mode. Onlangs zag haar eerste trendboek, specifiek voor de interieurbranche, het licht. 

Cover trendboek interieur kleur @purestyling1 #trends #interior #color cover PURE styling trendboek

Dit najaar is Heidi gestart met de uitgave van een PURE styling trendboek. Het trendboek visualiseert de trends in kleur, vorm, materiaal en dessin voor interieur in 2019-2020. Het boek is een ideaal hulpmiddel bij collectioneren en ook heel bruikbaar als handleiding voor bijvoorbeeld een fotoshoot.

Speciaal voor interieur
Onderscheidend ten opzichte van andere trendboeken is dat het echt gericht is op de interieurbranche. Elke trend heeft een algemeen deel met uitleg en inspiratie én een praktische vertaling naar toepasbare (Pantone) kleuren, vormen, dessins en materialen. Je kunt er dus meteen mee aan de slag! 

Thema's
Het boek is opgedeeld in zes thema's, elk met een eigen kleurkaart: Intuition, Growth, Hyper, Tradition, Rise en Play. 

trends 2019-2020 #color #products @purestyling1 #trends #wonen #interieur  Hyper - spread uit het PURE styling trendboek

Sneak peek HYPER
Wat is echt en wat niet? Fake news, social media, AI, bitcoins, virtual reality... de grenzen vervagen, en dat zie je terug in hoe we wonen. Hyper gaat over deze ontwikkeling: het door elkaar lopen van 'werelden', het virtueel ontsnappen aan de werkelijkheid. Er zijn en er niet zijn.

Trends interior 2019-2020 @purestyling1 #color #interior #trends #product #stying
Hyper - spread uit het PURE styling trendboek 

Je kunt heel goed zelf aan de slag met het boek, maar als je hulp wilt met het toepassen van de trends op je collectie dan kan dat ook.

Inhoud:

  • 6 inspirerende trends voor 2019 | 2020, gericht op de interieur branche
  • 77 pagina's trend achtergrond & trend visualisatie
  • per thema een visualisatie van kleur, vorm, dessin, materiaal en product
  • Prijs: € 549 exclusief btw
  • Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bekijk het blog op de site van PURE styling

English available
The book is written in Dutch. If you buy the book a pdf in English will be sent to you on request.
Het geprinte boek is in het Nederlands geschreven. Als je het boek koopt, kun je ook een Engelstalige pdf ontvangen. 

Over Heidi Willems
Heidi is met haar bureau PURE styling werkzaam op het gebied van concept & trends, fotostyling, retailstyling en interieurontwerp. PURE styling spot en visualiseert trends op het gebied van vorm, kleur, dessin en materiaal voor diverse retailformules en concepten.
Heidi op Instagram: @purestyling. Meer info: purestyling.nl

hyper trend interieur pure styling
Hyper - spread uit het PURE styling trendboek