Info-ochtend Vastgoedstyling 23 januari 2019

NIA Academie  dinsdag 01 januari 2019

IS WERKEN ALS VASTGOEDSTYLIST IETS VOOR JOU? Een huis kopen is emotie. Een spannende aangelegenheid voor koper en verkoper. Als verkoper doe je afstand van een plek waar je aan gehecht was, en als koper zoek je dé plek waar je je eigen thuis kunt creëren. Een huis kopen is als een date, waarin de eerste indruk de doorslag kan geven!

Een vastgoedstylist weet als geen ander in te spelen op dat gevoel door een huis zó te presenteren, dat kopers de mogelijkheden zien van de woning en overgaan tot het doen van een bod. NIA ACADEMIE verzorgt een complete opleiding Vastgoedstyling van acht dagen met theorie, opdrachten en een praktijkdag. Ben je nieuwsgierig naar deze opleiding? Kom dan naar onze info-ochtend Vastgoedstyling op woensdag 23 januari 2019!

Lees hier meer over onze vakopleiding Vastgoedstyling.

Info-ochtend Vastgoedstyling 23 januari 2019
Beeld: www,keetstyling.nl

Kennismaken
Wil je meer weten over onze vakopleiding Vastgoedstyling, kennismaken met de docent en weten wat het vak inhoudt? Tijdens de info-ochtend op 23 januari kun je al je vragen stellen aan onze docent tijdens de proefles en aan de gaststylist.

De Info-ochtend Vastgoedstyling kost € 7,50. Dit is een bijdrage voor de lunch die door NIA ACADEMIE verzorgd wordt. Inschrijven voor de info-ochtend kan met de groene inschrijfbutton onderaan deze pagina

Locatie: De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein (gratis parkeren)
Docent: Marieke Blezer

Info-ochtend Vastgoedstyling 23 januari 2019
Beel: www.keetstyling.nl

Programma 23 januari 2019

09.30 uur    Inloop met koffie & thee

10.00 uur    Introductie NIA ACADEMIE

10.15 uur    Proefles Vastgoedstyling

12.15 uur    Een dag uit het leven van een vastgoedstylist

13.00 uur    Lunch

Info-ochtend Vastgoedstyling 23 januari 2019
Beeld: Flexa en Ressource