Kerst in stijl -Service voor bedrijven!

Idee presentaties  dinsdag 26 juli 2011

Het is misschien nog wat vroeg, maar de voorbereidingen zijn in volle gang bij het Kerst in Stijl, een nieuw initiatief van interieurstyliste Kim Hartman (van Idee presentaties) en Plantaardige vormgever Regina Paardenkooper.

Samen zijn wij vanaf maart bezig geweest om deze nieuwe service voor bedrijven op te zetten. Ons doel: bedrijven voorzien van een unieke kerstsfeer. Het idee is ontstaan toen Kim vorig jaar door diverse bedrijven werd benaderd om kerstdecoraties te plaatsen.

 

Na een heel proces van brainstormen, showrooms bezoeken, bestellingen plaatsen, calculaties maken, nog 20 keer alles berekenen, overleggen, kvk-bezoeken, afspraken bij de bank, ondernemingsplan schrijven, fotoshoot, en nog veel meer, staat Kerst in Stijl in de startblokken om klanten te ontvangen, afspraken te maken en stijlconcepten op maat te maken.

Kerst in Stijl staat voor het verhuren van vernieuwende en exclusieve kerstdecoraties. We leveren o.a. kerstbomen, wanddecoraties, baliestukken, maar ook originele kerstdecoraties. Voor bedrijven hebben we 3 inspirerende stijlconcepten voor de bijzondere feestdagen in december: Romantic, Classic en Glamour.

Meer informatie vind je op onze website kerstinstijl.nl. Fijne feestdagen alvast!