Portfolio: monumentaal woonhuis wordt kantoor

Anders Style  maandag 10 september 2018

Een karakteristiek landhuis met een voorname en monumentale uitstraling kreeg een nieuwe bestemming als kantoor. Het huis in Hattem, gebouwd aan het einde van de negentiende eeuw, heeft een opvallende hoofdvorm, symmetrisch ingedeelde voorgevel met middenrisaliet, moest zijn karakteristieke elementen behouden.

restyling #projectinrichting #interieurstyling

Jutta Junge van Anders Style maakte een verlichtingsplan, gaf kleurenadvies en adviseerde bij de keuze van vloerbedekking, gordijnen, akoestiek en wanddecoratie. 

Verlichtingsplan
In het verlichtingsplan is naast accent- en sfeerverlichting ook functionele verlichting toegepast. Eyecatcher in de vergaderzaal zijn de hanglampen 'Skygarden' van Marcel Wanders.

#huis #monument #verbouwen #styling #projectinrichting #kleurplan #interieurstyling

Kleurplan
In het kleurenplan kozen we grotendeels voor lichte kleuren; het behang 'Amandelbloesem' gekozen - gebaseerd op het gelijknamige schilderij van Vincent van Gogh - speelt een belangrijke rol. Verder adviseerden we over de vloerbedekking en dachten we mee over de wanddecoratie in de vergaderzaal en directiekamer. Ook hebben wij geadviseerd over de akoestiek en gordijnen.

Anders Style is het bedrijf van Jutta Junge-Wentrup, een betrokken, professionele interieurontwerper, die verrassende en stijlvolle interieurs ontwerpt voor particulieren en bedrijven. Meer informatie: www.andersstyle.nl. Fotografie: Paul van der Wal