Dessindag bij NIA ACADEMIE -17 september

NIA Academie  donderdag 28 juni 2018

Dessins zijn 'terug van weggeweest'. Textiel is de toekomst en de interieurs mogen weer wat speelser. Prints zijn daarom niet meer weg te denken uit het interieur en zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting met textiel en behang. Dessins zijn 'terug van weggeweest' en geven jouw stylingplan een extra (kleurrijk) accent.

Voor professionals in het interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor stoffen en behang, biedt NIA een basis vakopleiding aan van 8 dagen. Tijdens deze opleiding leer je dessins ontwerpen in het programma Photoshop (Elements). Overweeg jij om deze opleiding te gaan doen maar wil je eerst kennismaken? Dan ben je van harte welkom op de Dessindag op maandag 17 september in De Woonindustrie! Lees hier meer over de Vakopleiding Digitaal Dessin Ontwerpen

Dessindag bij NIA ACADEMIE -17 september
Foto's: Lelievre via Bart Brugman

Kennismaken?
Wil je eerst kennismaken met onze docent, de lessen en de dessinontwerppraktijk? Op de Dessindag heb je ruimschoots de gelegenheid om te ontdekken of het iets voor jou is! Tijdens deze dag volg je een proefles Dessin Ontwerpen door onze docent Marianne Hoogstraten, woon je een Photoshopclinic bij van Marjolein van Hout en wordt de dag afgesloten met een interessante lezing door Ab Oosterhof, dessinontwerper en eigenaar van Prints van Oranje. Je kunt gratis deelnemen aan de Dessindag. Je moet je wel vooraf even aanmelden i.v.m. onze voorbereidingen en de faciliteiten. Neem gerust een vriend of vriendin mee!

Aanmelden o.v.v. je naam + telefoonnummer 

Dessindag bij NIA ACADEMIE -17 september
Foto: Monique Shaw en Lelievre via Bart Brugman

Programma
We zullen het uiteindelijke programma z.s.m. bekend maken. De Dessindag start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30. Onderdelen van de Dessindag zijn:

  • Proefles Dessin Ontwerpen
  • Photoshopclinic
  • Lezing Ab Oosterhof

Lunch tijdens de Dessindag is op eigen gelegenheid. Omdat het najaarbeurs is in De Woonindustrie is er voldoende catering aanwezig voor een lekker lunchuurtje. NIA zorgt voor koffie, thee en iets lekkers!

Dessindag bij NIA ACADEMIE -17 september
Foto: Lelievre via Bart Brugman

Gratis
Je kunt gratis deelnemen aan de Dessindag. Neem gerust een vriend of vriendin mee!

Aanmelden o.v.v. je naam + telefoonnummer 

Naar de najaarsbeurs
Wil je liever naar de proeflessen Interieurstyling (Fase 1) en Interieur Ontwerpen (Fase 2)? Op maandag 17 september 2018 worden tijdens de najaarsbeurs in De Woonindustrie ook ook onze proeflessen Interieurstyling en Interieur Ontwerpen gegeven. Tussen de proeflessen of de Dessindag door kun je ook nog gratis de najaarsbeurs van De Woonindustrie bezoeken. Dit geldt alleen voor aspirant-studenten, losse aanmeldingen voor de najaarsbeurs zijn niet mogelijk.