Info-ochtend Dessin Ontwerpen 4 februari 2019

NIA Academie  dinsdag 01 januari 2019

Dessins zijn 'terug van weggeweest'. Textiel is de toekomst en de interieurs mogen weer wat speelser. Prints zijn daarom niet meer weg te denken uit het interieur en zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting met textiel en behang. Dessins zijn 'terug van weggeweest' en geven jouw stylingplan een extra (kleurrijk) accent.

Voor professionals in het interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor stoffen en behang, biedt NIA een basis vakopleiding Handmatig Dessin Ontwerpen aan van 11 dagen. Het vervolg is de vakopleiding Digitaal Dessin Ontwerpen, waarin je dessins leert maken in het programma Photoshop Elements. Overweeg jij om deze opleiding(en) te gaan doen maar wil je eerst kennismaken? Dan ben je van harte welkom op onze info-ochtend Dessin Ontwerpen op maandag 4 februari in De Woonindustrie! Lees hier meer over de Vakopleiding Handmatig Dessin Ontwerpen en de vakopleiding Digitaal Dessin Ontwerpen.

Info-ochtend Dessin Ontwerpen  4 februari 2019
Foto's: Lelievre via Bart Brugman

Kennismaken?
Wil je eerst kennismaken met onze docent, de lessen en de dessinontwerppraktijk? Op de info-ochtend heb je ruimschoots de gelegenheid om te ontdekken of het iets voor jou is! Tijdens deze ochtend volg je onder andere een proefles Dessin Ontwerpen door onze docent Marianne Hoogstraten, we sluiten af met een lunch. Kosten voor de ochtend zijn EUR 7,50. Aanmelden kan via de groene inschrijfbutton onderaan op deze pagina.

Info-ochtend Dessin Ontwerpen  4 februari 2019
Foto: Monique Shaw en Lelievre via Bart Brugman

Programma
We zullen het uiteindelijke programma z.s.m. bekend maken. De Dessindag start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 13.30 uur. 

09.30 - 10.00 uur       Inloop met koffie, thee en iets lekkers

10.00 - 10.15 uur       Introductie NIA ACADEMIE

10.15 - 12.15 uur       Proefles Dessin Ontwerpen

12.15 - 13.00 uur       ??

13.00 - 13.30 uur       Lunch

Info-ochtend Dessin Ontwerpen  4 februari 2019
Foto: Lelievre via Bart Brugman

Meld je aan voor de info-ochtend met de groene inschrijfbutton onderaan deze pagina

Naar de voorjaarsbeurs
Wil je liever naar de proeflessen Interieurstyling (Fase 1) en Interieur Ontwerpen (Fase 2)? Op maandag 11 februari 2019 worden tijdens de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie onze proeflessen Interieurstyling en Interieur Ontwerpen gegeven. Tussen de proeflessen door kun je gratis de voorjaarsbeurs van De Woonindustrie bezoeken. Dit geldt alleen voor aspirant-studenten, losse aanmeldingen voor de beurs zijn niet mogelijk.

Liever een andere datum of locatie?
Kijk hier voor een compleet overzicht van alle proeflessen en infoavonden van NIA ACADEMIE op diverse data en locaties.