Workshop: Fotostyling

Hipaholic  woensdag 28 februari 2018

Hoe maak je inspirerende foto's voor je Instagram, webshop of blog? Dat leer je in de Workshop Fotostyling die ik ga geven op 17 maart bij Yurtstore in Den Haag. 


Workshop: Fotostyling

Tegenwoordig heb je mooie foto's nodig om te laten zien wat je doet. Een webshop, blog of social media pagina zal meer opvallen als het er aantrekkelijk uitziet. 


Door het gebruik van eigen beeld ben je herkenbaar, onderscheidend en zorg je dat je het juiste publiek naar je toe trekt. Mooie en herkenbare foto's worden meer geliked op social media.

In deze workshop gaan we op een creatieve manier aan de slag met fotostyling en het maken van verschillende composities d.m.v:
Flatlay: Dit zijn foto's die van bovenaf genomen worden van mooie composities met diverse props/ voorwerpen. Flatlay is perfect om producten mooi uit te laten komen.
Display Styling: mini setting van voorwerpen gestyled op een plank, kastje of tafel.
Fotografie en fotostyling tips en tricks.
Leer unieke foto's maken van jouw producten voor je webshop en/ of Instagram.

Deze workshop is geschikt voor webshop / winkel eigenaars die hun producten mooi in beeld willen brengen, ondernemers, bloggers en iedereen die het leuk vind om betere foto's te maken voor Instagram, blog of website.

Er is materiaal aanwezig om mee te werken, maar je kunt uiteraard ook eigen spullen meenemen voor een personal touch.

Inbegrepen: koffie, thee, lekkers, goodiebag
Meenemen: smartphone en/ of camera

Geef je hier op!

Anuschka Odau | Hipaholic

Workshop: Fotostyling
Workshop: Fotostyling