MAKE.BELIEVE trend-event

26 maart in Amsterdam - wegens succes in de herhaling!

Stylink.Studio  zaterdag 03 februari 2018

Hoe beïnvloedt het post truth tijdperk stijl- en consumententrends? Wat is de betekenis van belevenis en bind je mensen die willen ontspullen aan je merk? Op 26 maart organiseren we de tweede editie van MAKE.BELIEVE, een trend-event voor iedereen die werkt in design en/of lifestyle – van brand manager tot designer, van inkoper tot marketeer. Centrale begrippen: magic & meaning

trends-stylink-event-uitverkocht

Afgekloven authenticiteit
De afgelopen jaren leek authenticiteit het belangrijkste wapen van merken. Een authentiek verhaal (nog zo'n buzzwoord: storytelling) zou voldoende zijn voor terugkerende klanten en vrijwillige brand ambassadors. Ondertussen beginnen al die authentieke verhalen van authentieke persoonlijkheden wel heel erg op elkaar te lijken. Hoe echt zijn ze? Maakt dat eigenlijk nog iets uit?

Fake fun, simple lifes
Terwijl authenticiteit aan betekenis heeft verloren is nep het nieuwe normaal geworden. Niet het 'gewoon normaal' van Mark Rutte, maar een uiterst fantasierijke wereld waarin voortdurend wordt gespeeld met verwachtingen en betekenissen. Tegelijkertijd lijkt iedereen te streven naar een eenvoudig, stressvrij leven met zo min mogelijk spullen. Hoe bind je die nieuwe minimalisten aan je merk?

Programma MAKE.BELIEVE
Anna Borsboom (de hoofdredacteur van Stylink) is spreker op MAKE.BELIEVE; Ellen Groenveld fungeert als Master of Ceremony. De volgende onderdelen staan in ieder geval op het programma:

 • Nep als het nieuwe normaal
  stijl- en consumententrends, met voorbeelden uit mode, wonen, kunst en lifestyle
 • Marketing met meaning en magic
  over hoe je betekenis kunt toevoegen aan merk en marketing 
 • Vragen en discussie
  jouw vragen en ideeën centraal
 • Netwerken!
  oude bekenden en nieuwe gezichten

Tijd & plaats

 • Maandag 26 maart 2018, van 14 tot 17 uur
 • Torpedo Theater, Sint Pieterspoortsteeg 33, Amsterdam
 • Tickets: € 82,50 inclusief handout, hapjes en drankjes

UITVERKOCHT!

Ben je te laat? Wist je dat we de lezing ook - eventueel aangepast - bij jouw bedrijf, organisatie of opleiding kunnen geven? Meer weten? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Athi-Patra Ruga 2013 #whatiftheworld #gallery #art #balloons #zebra #athipatraruga #phantasy #jungle 
beeld: Athi-Patra Ruga / via Whatiftheworld