Storytelling en copywriting - trainingen bij Versdenkers

Versdenkers  dinsdag 19 december 2017

Training Storytelling - 22 januari in Amsterdam

storytelling training amsterdam versdenkers #storytelling #cursus #training #amsterdam

Op 22 januari 2018 kun je meedoen aan een ééndaagse training storytelling in Amsterdam. Storytelling is belangrijk in alle communicatie. Bij het aanscherpen van je merk, het beschrijven van je project, als rode draad in presentaties en binnen social media. Het verhaal achter je merk, organisatie, cijfers of de mensen vertellen helpt je om je doelgroep te inspireren en overtuigen.

In deze compacte workshop van Lisa van Noorden en Richard Roling krijg je de mogelijkheid het verhaal achter je merk of je project bij te schaven en te versterken. 

's Morgens werk je aan de inhoud, in de middag werk je aan je presentatie. Daarbij krijg je veel handvatten om je verhaal krachtig en overtuigend uit te dragen. Snelle beslissers - aanmelden tot en met 22 december - krijgen € 50 korting en betalen € 475 in plaats van € 525. 

meer informatie over de training Storytelling


Training Copywriting - 10 en 11 januari in Rotterdam

Met goede copy kun je met de juiste woorden, ritme en tone of voice je doelgroep in het hart raken. Alle skills hiervoor leer je in de cursus copywriting van Versdenkers, onder leiding van ervaren copywriter Maarten Hamelink. De cursus vindt plaats op 10 en 11 januari in Rotterdam; de prijs is € 895.

Dit zeggen je voorgangers over de cursus:

  • "Ik heb in twee dagen tijd echt ontzettend veel geleerd van de cursus copywriting. Met name het structureren van teksten en mijn schrijfproces, ik denk dat dat heel waardevol is voor de toekomst.” 
  • "Ik vind Maarten een erg goede docent, ook omdat hij een erg goede copywriter is. De groep cursisten was klein (5 personen), dat zorgde ervoor dat er genoeg ruimte was voor persoonlijke aandacht en het delen van elkaars ervaringen. Erg leerzaam!"

meer informatie over de tweedaagse training copywriting

storytelling cursus #storytelling #rotterdam #versdenkers

beeld via Versdenkers