Vacature: docent styling en fotografie bij Mediacollege Amsterdam

Stylink.Studio  donderdag 07 december 2017

Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent styling en fotografie voor de opleiding Ruimtelijk vormgever mbo niveau 4.

Docent styling en fotografie bij het Mediacollege Amsterdam (0,8 – 1,0 fte)

vacature mediacollege amsterdam styling fotografie #vacature #styling #amsterdam

De opleiding Ruimtelijk vormgever leidt studenten op tot beginnende beroepsbeoefenaars, die voor een klant een ruimtelijke beleving kunnen creëren. Toegespitst op het kunnen verkopen/promoten van een product of productgroep. De studenten worden daarom ook opgeleid om na te denken over de juiste communicatie ter ondersteuning daarvan.

Het is een dynamische opleiding, waarbij de ontwikkelingen in de industrie nauwlettend in de gaten worden gehouden en een plek krijgen in het curriculum. De opleiding wordt gedragen door een bevlogen team waarbij samenwerking, flexibiliteit en collegialiteit gewoon zijn.

Resultaatgebieden
Als docent binnen het team ben je flexibel en breed inzetbaar. Je weet als geen ander dat een Ruimtelijk vormgever de gehele ruimte moet kunnen betrekken bij het ontwerp om tot een totaalbeleving te kunnen komen. Je draagt kennis en vaardigheden over op het gebied van styling en fotografie. Een achtergrond in retail en styling is een pré. Daarbij valt o.a. te denken aan winkelinrichting, etalage-ontwerp, interieurstyling en/of productpresentatie.

Je deinst niet terug voor het werken met diverse materialen en je weet hoe je met een camera kunt omgaan. Dit alles breng je op een inspirerende manier over bij de studenten. Je ontwikkelt jouw lessen in samenwerking met het team.

Zelfportret
Je bent een professional*/ docent met een lesbevoegdheid of in bezit van een hbo-diploma aangevuld met een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG). Je bent in staat een ruimtelijk ontwerp te maken, waarbij een achtergrond in de retail en styling onze voorkeur heeft. Je hebt ervaring met fotografie en weet de technische en creatieve kant daarvan bij studenten over te brengen. Naast een ruimtelijke, technische, commerciële en creatieve achtergrond begrijp je de noodzaak van een goede communicatie tussen de verschillende ontwerpdisciplines. Jij beschikt dan ook over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Kortom je bent een echte teamplayer.

Ons aanbod
Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,8 tot 1,0 fte) ingaande vanaf 01 februari 2018 tot en met 31 juli 2018 met zicht op meer.

Het bruto salaris is, conform de CAO/MBO en afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring, minimaal € 2.687,-- en maximaal € 4.019,-- bij een betrekkingsomvang van 100%.

Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO**.

Meer informatie

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Stephanie Scheers-Hannema, opleidingsmanager Game artist en Ruimtelijk vormgever, via 06 - 11 510 191 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Bekijk ook de website van het Mediacollege Amsterdam.

Wil je solliciteren?
Door te klikken op deze sollicitatiepagina kom je op de pagina, waar je via de knop 'Solliciteren' een kort sollicitatieformulier invult, je cv en sollicitatiebrief uploadt en dit naar ons verzendt. De sluitingstermijn van deze vacature is 23 december 2017. Daarna zal Anton Tempelaar, personeelsfunctionaris, contact met je opnemen.

* Heb je een hbo-diploma maar niet 2de graads bevoegd en geen PDG? Dan biedt Ma je de ruimte om binnen 2 jaar het PDG te behalen;

** De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nl, onder publicaties.

Logo Mediacollege Amsterdam